Jump to content

anto1

Members
  • Мнения

    441
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    pasat

Последни посетители

1791 профилни разглеждания

anto1's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Някой да знае дължината на болтовете,40.1мм ли са?
  2. Много ти благодаря,и ще направя такъв сетъп,обаче следкато никой не писа,намерих демфер претискател и диск,но като разглобих,xtd беше приключил курса и беше блокирал демфера,Следкато го изрязах с флекса установих че новия демфер е малко по различен от моя,предполагам е от дизел или от по старите 1.8т и си мисля че с по дълги болтове ще стане,ако някой има такива болтове да пише или понеделник ще търся
  3. Всички ли карате със стокови съединители?Или кажете кой ги прави ,усилва или към кой да се обърна,който ги прави,благодаря!
  4. Здравейте,след 1 година и половина каране със съединител xtd stage 1 се предаде,колата не е много коне 210 .Незнам какво да слагам,четох че слагали маховник от асе и претискател от s2 и се струговал маховника,или да взимам пак xtd само че stage 2 или ако някой има такъв маховник от асе стругованда не му трябва да го взимам и със един претискател от s2 и да монтирвам за гонките:)
  5. anto1

    Ревизия ма моторя

    Аха,преди 1 година сменях само на изпускателните клапани гумичките отгоре без да свалям главата и видях че клапаните имат луфт във водачите,значи и сегментите да сменя?
  6. Здравейте, мотора е 1.8т искам да отворя мотора за смяна на гумички ,водачи пасване клапани,имам навартени 150 000км на газ ,та се чудя колко хляб ще имат биелните лагери?Някой може ли да каже дали да ги сменям или само ревизия на главата и газ!Да кажа, че маслото го сменям на 5000х км
  7. Ок, тоз тампон при мен е паднал и го няма,карам без него,но нямам проблем с вибрации освен около 2000 об само
  8. Ако се кара без тоз тампон ,кво се случва?
  9. Сменяй с нов дебитомер на бош и ще се оправи
  10. Нормално,Е що да не ,к029 си вади 190 на тези температури,той човека си е писал даже! Но с оригиналния бов забрави, има алуминиеви такива търси,имам ориинални ако искаш пиши!
  11. Намери ли какво е , може и пикаеща дюза да вкарва повече гориво!
  12. Може свещи, бобини ,но ако са ти правили софта и преди това е нямало проблеми може там да е проблема.
  13. На моята к04 с пренатегнат гейт гърмеше в аспуха като я карам на газ на 5000об
  14. Незнам какви са твоите,но си пише на тях!
  15. Кажи каква марка е газовия компютър,какъв е изпарителя и какви са дюзите,и колко коня е колата.
×
×
  • Create New...