Jump to content

cooyote

Members
  • Мнения

    62
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно cooyote

  • Рожден ден 8.07.1990

Друго

  • Kaра
    A3 2.0 TDI 2006 BMM

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia
  • Интереси
    Man United

Последни посетители

894 профилни разглеждания

cooyote's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Audi A3 2.0TDI BMM 2006 Цена 10,900 ЛЕВА --> Повече снимки ТУК <-- Май 2006 169,000 км Дизел Ръчни 140 к.с. 2000 см3 2/3 врати Черен Допълнителна информация Реална 2006та година ! BMM код на мотора + DPF/FAP ! Подгряване на седалките, темпомат, малката навигация BNS, TPMS сензор за налягането в гумите, печка (AUX Heater), ESP, Traction Control, задна кора + щора ! Ambient пакет осветление - червена подсветка на предния плафон, на пепелника и на дръжките на вратите. Освелтелние в краката на шоьора и пасажера, във вратите при отворена врата, в сенниците при отворени огледала и др. Оригинални стопове от фейслифта със затъмнените елементи "AL/Automotive Lighting" Интерфейсна аларма Tytan DS410 на стойност 200лв. Модула за волана е "high line", което позволява ретрофит на волан с мултифункция Допълнително съм добавил и дигитален CD Changer Yatour - M06, може да се слуша музика от USB, SD карта, AUX вход за телефон/MP3 плеър + поставка за телефон "Alightstone", която влиза в слота за CD. 2 броя ключове, гражданска отговорност + пълно автокаско в Армеец + ГТП до Март 2017. Колата е във Варна до НГ.
  2. Видях го на живо таблото. Страхотно е станало ! Евала за усилията !
  3. Колеги, продавам усилвател на сигнала свален от а3 2006та. Беше за проект, но се отказах. Парт# 8P4 035 225B Цената е 90лв. При интерес пишете на лично или се обадете на 0883722000. Поздрави !
  4. Колеги, продавам стопове за А3 2/3 врати. От 2003та - Оригинални и оборудвани. Цена - 200лв Повече детайли в обпвата: http://olx.bg/ad/audi-a3-8p-stopove-audi-a3-8p-stopove-2006-ID6a2WA.html
  5. Здравейте колеги. Бях взел навигация и double din комплект за проект за 8П-то ми, но мисля да продавам колата и дабъл дин проекта остана не осъществен... Взел съм комплекта за 400лв и за толкова ще го продам на някой от форума ако му трябва... Липсва бутона за аварийните както и eject бутона на BNS-a. Копчето работи, просто е изтръгната пластмасата... Управлението на климатика е с ролове за подгряване на седалките. BNS-a върви с карта - оригиналната за Германия. Визитник, ESP OFF и пластмасата около тях. Допълнително, с доплащане, имам всички букси, усилвател на антената и антена - акула, не е рязана (извадих я интелигентно). Има и модул за телефон ако някой се интересува. Пишете на лично или 0883722000. В София са всички части. Поздрави !
  6. cooyote

    Подлакътник

    Аз съм я правил тази процедура.. Както е споменато по горе - лесна работа е стига да имаш с какво да отрежеш пластмасата на оригиналната ти конзола... Аз лично отидох при един приятел дърводелец, но това е optional Ако намериш и здрав подлакътник втора ръка ще си късметлия ! При мен трябва да го затягам на 3-4 месеца в основата, но това сигурно с една шайба ще се поправи. Успех !
  7. cooyote

    Гуми и джанти за A3 8P

    Някой пробвал ли е гуми COOPER ZEON CS 8 ? В автогуми.бг са на 135лв размер 225/45/17. Трябват ми 2 за отпред. В момента съм с Hankook Ventus Prime 2, но предните са ми за смяна, а няма такива с нов ДОТ. Другите, който съм харесал са Goodyear F1 3, но там цената е 170+... Поздрави !
  8. Предположих, но си заслужаваше да питам. Не се знае от къде може да изкочи късмета
  9. С BNS 4.* ли си ? Ако да, как подкара навигацията/картата. Аз съм с такава навигавия на FIS-a, но нямам карта за БГ :// ПС. Евала за труда !
  10. Снощи като ми позагря малко колата и пуснах парното от към жабката започна да се чува някакъв странен звук.. Звучи като ротор или лагер, не мога да го опиша. Днес направих едно клипче, на което се чува доста отчетливо: Линк към клипа.. Надали съм първия с подобен проблем.. Въпроса е как да стигна до източника и дали трябва да заменя цял модул или само лагер, евентулано нещо да се смаже с WD40 Поздрави !
×
×
  • Create New...