Jump to content

Cocteau

Members
  • Мнения

    1660
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Cocteau

  • Рожден ден 10.05.1975

Друго

  • Kaра
    A4 B8 2.0 TDI

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    42082156

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Варна

Последни посетители

4155 профилни разглеждания

Cocteau's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Една сутрин, с един 4S, показвах как си пускам музика и слагам телефонът в чаша, за да се чува по-силно. Изглежда съм бил доста сънен, защото го потопих направо в кафето. Голям смях падна, но пък телефонът още си работи
  2. Имам C7 v.1, който също не се разбираше с Apple. В отворена мрежа работеше добре, но с WPA клякаше при малко повече трафик. След около година и доста кореспонденция със съпорта, пуснаха ъпдейт, който оправи нещата.
  3. Ползвам един TP-Link Archer C7 v.1, който започна да работи стабилно на 5Ghz AC чак след последния ъпдейт, който пък го чаках една година. Беше ми забавно да си комуникирам с отделът по поддръжка на TP-Link, но едва ли бих пробвал техен рутер отново. Сега съм се загледал в един Synology RT1900ac. Блазни ме мисълта да си конфигурирам Open VPN направо в рутера, без да използвам dd-wrt или tomato.
  4. Ето едно сравнение от 9to5mac.com
  5. Точно ъпдейтнах iPhone 6 - никакви проблеми.
  6. http://www.macrumors.com/2015/04/06/lg-display-imac-8k/ iMac 8к - аз още се точа за 5к, те за 8к пускат слухове
  7. Само на мен ли ми се струва, че видеото "накъсва" през AirPlay?
  8. Този проблем го имам от доста време, още преди да мина на Yosemite.
  9. File Vault 2 е доста подобрен, а и новите процесори са оптимизирани с някакви инструкции. На MBPr late 2013 2,3GHz 16MB и SSD 512 нямам практическо забавяне, дори и при R/W test. Предполагам, че за по-стари машини, нещата ще са различни. Засега нямам проблеми с OS X 10.10, освен забавяне при превключване между utorrent и някоя друга програма, и то понякога.
  10. Това iMac 5K ще си намери място в много писма до Дядо Коледа Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. Високото ниво на озвучаване в Б8 е с B&O, но това не е всичко. Доколкото се интересувах навремето, има съществена разлика между B&O и B&O+MMI.
  12. Замислил съм се за някакъв NAS, но ми е трудно да избера. Ще ми се да поддържа P2P и да мога да го използвам като медиен сървър, и евентуално за Time Machine. На всичкото отгоре, не ми се дава голяма сума, а ми се ще да е поне 5TB. Всяка препоръка и коментар са добре дошли.
  13. Добре, че не се занимавам с видео обработка
  14. И аз мисля, че TRIM трябва да е активиран и от Sand Force (Garbage Collection - Understanding Foreground vs. Background GC and Other Related Elements) го казват. Обърках се от това, че OWC препоръчват да не се активира и то защото използвали Sand Force процесори. В крайна сметка, от толкова четене, реших да игнорирам мнението на производителя и да активирам TRIM. Сега само трябва да обуча новия собственик, как да проверява статуса му и да си го активира сам, ако се налага.
×
×
  • Create New...