Jump to content

Lefto

Members
  • Мнения

    88
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А4 Б5 1.8Т ANB

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Първомай

Последни посетители

831 профилни разглеждания

Lefto's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря за съвета! За сега нямам нужда от турбо, исках да разбера ако ми се наложи дали си струва ново такова или да си рециклирам моето ако подлежи.
  2. Lefto

    Audi Concert Safe режим

    Пробвай да питаш човека от който си я купил, може да знае нещо?
  3. Ще се промени ли нещо в мощността, ако сложим примерно това к04-015 на 1.8Т ANB, това ли е оптималното турбо, при което не се изискват преправяния за модела? Ще трябва ли да се правят други настройки?
  4. Успех, дано всичко да бъде на ред!
  5. Ето това е модула при мен, отзад в кабината в десния джоб до триъгълника, опакован е с дунапрен. Как се стига до този при пасажерските крака/.
  6. При мен в багажника модула е едно цяло, ако не се лъжа - вакум помпа и електронен блок за управление с 3 бр. букси с кабели и 2 бр. маркучи за въздуха. Може при някои модели да има разлика.
  7. При теб комфорт модула не е ли в багажника в десния джоб на кората или имаш и от пред , къде се намира този в пасажерските крака?
  8. Здравейте, продавам задни амортисьори с пружините за заводското спортно окачване, свалени са от 1.8Т Авант поради ниска задница и твърда возия, целта ми бе да си вдигна колата и го направих затова ги продавам. Шоковите тампони и прахоуловителите са здрави, готови за монтаж. В добро състояние са, изпращам по еконт за ваша сметка. Цена: 80 лв. комплекта. 0876 36 78 55 или Л.С.
  9. Здравейте, моите са такъв размер дали вашите ще станат? Не са за километраж ,но пак са от планетарна предавка за ел. отвертка.
  10. Lefto

    Всичко за 1.8Т

    Здравейте, картерната при АЕБ и АНБ едно към едно ли е, защото бях чел информация за нейното затапване, имаше и снимки, но нещо като гледам при мен не е така или не съм разбрал правилно ?
  11. Отворих платката но видимо няма окислени крачета, възможно ли е някакъв елемент от платката да е заминал и могат ли да го проверят някъде. Знаете ли кои крачета са за приемника и кой елемент отговаря за това? Иначе централното работи но няма връзка с дистанционното от ключовете.
  12. Здравейте колеги , от скоро започна да ми прави проблем централното на А4 Б5 2000г. Модула се намира в задния десен калник и от скоро време не хваща от разстояние, а трябва да го насоча много близо ключа за да отключи . Смених на единия ключ батериите с чисто нови, но проблема не е в ключовете а в самия модул неговото приемане мисля. Сега съвсем отказа да действа , знаете ли дали може да се поправи?
  13. Здравейте, ще може ли да се сдобием със стикери на самото събитие на пистата?
  14. Lefto

    Огледала А4 В5

    А на А4 Б5 , имат ли разлика капаците на огледалата и стъклата им на фейса и преди фейса? Така на пръв поглед ми изглеждат много еднакви но май имат малки разлики в размерите. Поздрави!
×
×
  • Create New...