Jump to content

vraik

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4

Персонална информация

  • Локация
    Vratza

Последни посетители

639 профилни разглеждания

vraik's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, мисля да премина от спир. дискове 280мм на 288мм. От какво ще имам нужда. Трябва ли да се сменяват супорти, апарати и т.н. За Б6 става дума.
  2. vraik

    Проблем при Audi A4 B7

    Провери си управлението на перките.
  3. Колега, жабката - цена, състояние.
  4. При мен се оказа, че майсторът докато е сменявал термостата, е разкачил датчика за налягане на маслото, наместихме го и всичко е ОК.
  5. Ще видим утре, какво ще каже доктора
  6. Червената на Аладин, но изписва да спра и да проверя нивото на маслото, но се надявам да е само датчик
  7. Само се надявам, че не е това, при мен изписва да проверявам нивото на маслото. Утре съм на сервиз и ще видим
  8. Здравейте. От около 3 месеца карам Ауди А4 Б6 1.9тди. Снощи сменях термостата на колата. Майстора източи антифриза наляхме нов и като запалих колата качи малко температура светна в червено лампата на Аладин. Проверихме нивото - беше над средата на пръчката. Масло и филтри са сменявани преди 3000км. Интересното е, че светна, след като мина 2000 оборота. Разкачи акумулатора за през нощта, но на сутринта пак светна над 2000 оборота. Ако си работи на тихи обороти, всичко е мирно и тихо. Възможно ли е майстора да е олял с антифриз някой датчик или да очаквам нещо по сериозно? Съжалявам за дублирането, нета ми забива. Моля мод да изтрие едната тема
  9. Днес я закарах на диагностика и се оказа датчик на температурата на двигателя.
  10. Здравейте, нов съм във форума. От скоро имам Ауди А4/Б6 1.9 ТДИ. Онзи ден спирайки със служебната кола до Аудито след работа, забелязах, че работи една от перките на охлаждането(малката). Колата не беше палена от 1 денонощие поне. Като дам на контакт, спира да върти. Моля за малко помощ, къде да търся проблема?
×
×
  • Create New...