Jump to content

Cvetan LJ73

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A3 1.9TDI

Последни посетители

774 профилни разглеждания

Cvetan LJ73's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. bsdnikolov - Това е твоят човек! И аз имах същият проблем, но ПЛАМЕН го оправи /таблото е Jaeger/ и вече трета година всичко е Ок.
  2. Да не става въпрос за моето? Така и не му разбрахме PIN-a, но след като го ремонтира си работи перфектно! Благодаря ТИ!
  3. Здравейте колеги, бих искал да споделя с Вас разрешаването на един много досаден проблем отнасящ се за въпросното табло, а именно разминаването в показанията на температура и горивото от действителното. За моя радост именно тук във форума намерих решението, а то е bsdnikolov. Този Човек ми направи ремонт на таблото за два дни, тества го и вече една седмица карам и не мога да повярвам, че всичко е наред - все очаквам да се включат перки, да видя стрелката на 120 - да ама НЕ. Сигурен съм, че има доста колеги с тези табла и проблемите им на които им предстои смяна на: температурни датчици, термостат, цяло табло + всички заигравки около него и какво ли още не, както се казва - "пари на вятъра". БЛАГОДАРЯ ти Пламене - шапка ти свалям! Рядко се срещат такива ЧОВЕЦИ като теб - заинтересовани и всеотдайни на работата си. Бъди здрав. PS: Ако Пламен реши - може професионално и по детайлно да опише действията и намесите си.
  4. Колега, не предприемай нищо преди да закачиш колата на диагностика и да видиш температурата на охладителната течност на живи данни при това показание на уреда. И при мен е същото положение, но през VCDS температурата е 90 - 91 градуса. При показания между 60 - 90 градуса, също дава голяма разлика /15-20гр./ на живи данни. Тук колега от форума ми каза, че най вероятно е заминало моторчето на стрелката. Надявам се тази седмица да се свържем с него, и да каже кога ще може отстрани проблема. С кой мотор е колата и коя година?
  5. Здравейте колеги. И аз имам същия проблем от около една година. Само с показанията на температурата. Пускат се перките, та даже и климатроника спира. Табло е Jaeger. Ако колегата bsdnikolov е намерил решение на проблема, си плащам каквото си струва и се нареждам на опашката. А3 2003г. 1.9TDI, 131, ASZ.
  6. Абсолютно вярно. Преди седмица и аз свалях поставката за чаша за ремонт /счупен стопер/, но там няма подсветка. 1.9 TDI 2003г.
  7. Cvetan LJ73

    Странно виене

    Пиши /сподели/, от къде е бил проблема - след ремонта. Успех.
  8. Cvetan LJ73

    Странно виене

    Аз имах същия проблем, само че от другата страна. Шума в завой, /особено с газ/ бе точно като на разбит лагер. Първо смених лагера - беше си здрав. Оказа се външно каре. Преди да сменя карето, пробвах с навит волан до край - напред, назад - никакви шумове, луфтове и др..
×
×
  • Create New...