Jump to content

chole77

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

523 профилни разглеждания

chole77's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Напълно възможно е, защото сега всичко работи перфектно
  2. Оказа се от ключа за фаровете. Беше повреден и в настройките на компютъра някой е настроил фаровете да светят постоянно независимо на какъв режим са включени. 100 лв к проблемът е решен !
  3. Здравейте, Преди няколко дни си купих Ауди А5 (спортбак) 2009 - 2.0 tfsi и има проблем с интериорните лампи и странно поведение на осветлението на таблото. Някои от лампичките изобщо не светят а осветлението на таблото започва да свети само когато има слънце. Не свети осветлението на табълцето откъдето се включват фаровете, копчета по волана, както и бутоните "car", "mode", "return" итн. Качвам три снимки на две от тях осветлението не работи - включително на таблото и трета на която осветлението на таблото свети когато съм спрял срещу слънце. Моля за мнения
  4. Отказах се от колата колеги. Благодаря ви много... едно положително мнение не видях за този двигател и тази ск.кутия ... продължавам да търся !
  5. Колеги, както доста от вас знаят си търся Ауди а4 Б6 бензин от доста време. Попаднах на една обява в мобиле http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11441285162375406 искам да получа мнение от вас като по-опитни и по-запознати за този мотор 2.0i. Благодаря предварително !
  6. Имах едно БМВ 320 цд новият фейс.. докато го продавах имаше поне 4 такива в мобиле.бг... дори с кожен салон, с подгряване и други екстри... след като го продадох и няма нито едно което да ми хване окото... чакам и търся, друго не ми остава... кара ми се ауди и точка. Повече БМВ, не .. особено дизел. Похарчих над 2-3 хиляди лева за ремонти и все си казвах, че това е последният ремонт, няма какво повече да се счупи..... иииии хайде пак в сервиза Продължавам да търся
  7. Прав си, приятел... а на мен вече ми се плаче.... една седмица без кола :wall:
  8. Здравейте дами и господа ! Знам, че темата не е за тук, моля да бъда извинен, но тъй като никой не вижда темата ми в раздел Купува/Продава. От известно време си търся Ауди а4 1.8т черен седан.(за предпочитане с кожен салон) Склонен съм да дам повече от реалната стойност на автомобила. Моля Ви за съдействие. Ако някой познава някого който да продава такава кола или пък той самият продава колата си......... нека се обади. :eusa_doh:
  9. Здравейте колеги, Търся си Ауди А4 Б6 1.8т. Цвят : Черен, Категория: Седан. Който продава подобно, моля да се обади на телефон : 0882334801 или да пише е-майл на : ilian.chulev@gmail.com. Цената ще бъде допълнително уточнена. Благодаря предварително !
×
×
  • Create New...