Jump to content

Dmal4ev

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Dmal4ev

  • Рожден ден 29.07.1985

Друго

  • Kaра
    Audi A3 1.8t 8L

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Казанлък

Последни посетители

420 профилни разглеждания

Dmal4ev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Май ще трябва да я закарам на някой, който се занимава с авторадиа, макарче от многото теми, които изчетох има доста пакостници. Ще пробвам да отворя корите отзад за да стигна до буфера, като последно предизвикателство този уикенд. Днес погледнах на бързо как стоят нещата, май няма да е много лесна операция. Дано има някакви жокери из форума как да разглобя багажника най-лесно и да повредя възможно най-малко компоненти . Няма да загърбя темата(още ще досаждам на отзивчивия bsdnikolov ) и ще се опитам до доведа нещата до желания край.
  2. Уместен въпрос! Какво направих, срязох кабела преди 3.5мм жак, заголих жиците и ги свързах със цветовете както ми беше написал, пробвах със спряно радио, с пуснато, без звук със звук, всякакви комбинации въртях. На първите снимки в началото на темата се вижда как кабелите заголени леко от преди, там свързвах слушалките. Един приятел ме посъветва да съм свържел 9v батерия вместо слушалките, колоните щели да бръждят или нещо подобно. Има ли нещо вярно!
  3. Нема да се занимавам с тия кабели, явно не ми се отдава. Отидох при един приятел в сервиза му, закачи я на неговата система и тва показа. Снимките не са много ясни за съжаление дано се вижда какво пише. Тва тва са ми кодовете. Те даже са наобратно. Извинявам се!
  4. Ясно.. Ще трябва да намеря друг софтуер. Мерси много
  5. Здравей отново, купих кабел с инсталация(не от линка по горе, а пълната версия) инсталирах всичко както беше по описание свързах към колата и нищо....Windows ми спира програма и я изключва не ми дава никакъв шанс за каквото и да е било! Знам че малко отклонявам темата, но пак проблеми. Ето снимка 1
  6. Това ли ми трябва за да мога да проверя кодовете? Намерих го в eBay http://m.ebay.co.uk/itm/161717467805
  7. По разгледах на бързо из нета, трябва да я вържа колата към компютър и да разчете грешките на радиото. Така ли е? Ще пробвам да намеря начин да го погледна, мислиш ли че е програмирано да не сеири нищо отзад?
  8. Това какво трябва да означава, за този етикет който е залепен при резервната гума ли говориш?
  9. Здравей bsdnikolov, Направих теста както ми каза, имам ток по белия кабел с черна ивица(12v). Също така пробвах и прослушването със слушалки, както ми препоръча, но за съжаление, не чух нищо. Какво следва сега? Щом не чувам сигнал към усилвател, какво трябва да означава това?
  10. Благодарско, надявах се да случа на кадърен човек , точно така и стана. Утре работя до обед най-вероятно и ще погледна кабелаците както ме посъветва, ако не, ще през уикенда. Ще пиша до къде съм стигнал. Благодаря още веднъж и за схемите също, ще са ми от полза със сигурност.
  11. Има чейнджър, който не е фабричен. На Сони и има осем гнезда за дисковете, от които само шест работят )) Значи щом всички кабели са ОК, нямам липсващи или нещо не редно зад радиото, това ме изпраща да търся из багажника проблема. Прав ли съм? Поздрави
  12. Здравейте от новобранец във форума,. Имам затруднения да възпроизведа звук през задни говорители и субуфер на три-врата а3-ка 2000 година, 1.8т куатро. До колкото разбрах след като извадих радиото, предишният собственик е имал най-вероятно упгрейд на фабричното радио, защото намерих една камара кабелаци, които не принадлежат на фабричното радио. Вероятно преди продажбата на колата е решил/а да си задържи плеъра и е върнат предишният фабричен касетофон. Проблема е, че няма звук отзад. Изчетох доста теми последната една седмица и добих някаква представа защо не работят колоните. Взимат захранване през усилвателя в субуфера и ако има нещо повредено там ще обясни проблема, но какво да направя за да почна да издирвам проблема? Прикачил съм малко снимки на радиото и кабелите, дано някой ми каже дали всичко е свързано правилно и ако е, то проблема ще е в багажника при усилвателя. Затова и ви пиша, да ми потвърдите за кабелаците, дали всичко е ОК, дали имам липсващи(изрязани или изкорубени) кабели, преди да премина в разглобяване на багажника(които на скоро гледах, няма да е лесна работа). Благодаря за вниманието.
×
×
  • Create New...