Jump to content

strz

Members
  • Мнения

    41
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно strz

  • Рожден ден 11.04.1994

Друго

  • Kaра
    A3 1.9 TDi ASZ

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Бургас
  • Интереси
    DJ-ing

Последни посетители

546 профилни разглеждания

strz's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Е то като цяло нали е доста простовата процедура... но, да, прав си, ще трвбва да се говори направо.
  2. Точни ли са тези господа, понеже сз имам лостче за бордов което искам да се сложи както подобава?
  3. Привет ! Моля, за мнения със следното Два пъти ми се случва стрелката да падне до долу и на бордовия да показва 0, добре нали, но... заредих я и двата пъти с по 5л. и не ми отчете нищо. Вторият път като се случи това,след като я заредих и нулирах изминалите км. и после допълних мисля че още 5/10 литра (преди 2 седмици). Така, отчете го... но малко абсурдни км. видях на бордовия и докато карах от 250 стигнахме на 340км (остатък за изминаване с наличното гориво) Сега съм минал 140 и ми показва че имам още 200 - което е нормално... но как така с 15л. ще мина 300-350км ? Колата се кара само градско. Ако е фактор, ще кажа само че турбината ми е затлачена, скоро разбрах и ... А3 2002 ТДИ 1.9 130
  4. strz

    Много слаби фарове

    А на мен ми е интерсно за Бургас дали го има това, че и при мен не са от най-добре осветяващите пътя фарове....
  5. Пробвах и варианта с "ножчето" ,но без успех
  6. Добре, благодаря за съвета, ще пробвам до няколко дена.
  7. Пробвах лимонов сок, нямаше резултат :\
  8. Привет господа ! Пробвах разни препарати да премахна "петната", но не стана... Първоначално си помислих, че е просто прах, но...... варовик ли е не знам. Отворен съм към предложения как да го махна това или направо ще давам 60 лв за нови огледала ?
  9. Привет господа, утре мисля да ходя към Враца и съм се спрял на тези два автомобила. Моля за мнение и малко съвет на кой сервиз да отида да ги прегледам и какво да гледам по колите. Благодаря предварително ! Audi А3 Черно Audi A3 Сребърно
  10. Господа, Искрено благодаря за обърнатото внимание и мнения. Въпреки, че имам кой да ми прави колата без да му плащам труда няма да си надхвърлям възможностите.
  11. Няма как, на 22 съм и все още уча
  12. Даа... точно затова, ще търся 8л, имам и други приоритети, че да събирам до поне 9000лв.
  13. Казваш ми, че за 8L ще ми трябват 9000-10000 така ли ? Ами точно защото шансът е малък няма особен смисъл да търся B6 за тези пари, докато 8L може да се намери добър вариант.
  14. Еми просто защото не ми харесва B5-цата. Щом няма да е B6, 8L ще си търся, твърдо съм го решил. Не ми е проблем, че ще ги изхарча за кола, даже с удоволствие ще ги дам стига да е колата която искам. Благодаря все пак !
  15. Ясно ! Потвърдих си мислите за B6 и като цяло се отказвам, понеже не само Вие господа ми го казахте. B6...колкото и да го искам... живот и здраве, ще я гледам като имам поне 8-10к. Ще си търся 8L.
×
×
  • Create New...