bungle

Members
 • Мнения

  47
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно bungle

 • Ранг
  User
 • Рожден ден 16.11.1986

Друго

 • Kaра
  B6V6Q

Персонална информация

 • Пол
  Мъж
 • Локация
  Софe

Последни посетители

674 профилни разглеждания
 1. Снимки на Вашите Ауди-та

  Sent from my Nokia 3310
 2. В моя b6 avant успяха да боднат 66 л. бутилка на мястото на резервната гума. Пичовете казаха, че това бил абсолютният максимум. Реално побира 52-53 литра.
 3. Сега обърнах внимание, че човекът иска и кола, която да товари с къмпинг оборудване, след време и деца, столчета, колички и т.н. В такъв случай, отделно от обсъжданите двигатели, бих посъветвал да се вземе C5 като купе - все пак е по-голямото от двете.
 4. Имайте предвид, че 3.0 автоматик куатро на това купе не е от най-пъргавите комбинации. Карам такова, кеф голям е, звукът от шестака е чудесен, но е кола (и двигател+трансмисия), която е по-скоро за cruising, отколкото за "спортно" каране. Да, може да те извади от ситуация на пътя, но не е самолет - особено сравнено с 2.7Т.
 5. Продавам въпросната добавка за предната броня. Така и не се научих да харесам как седи на колата, но може пък на някого да му допадне. Тъй като колата е нисичка, има известни забележки. На първата снимка показвам как седи на колата, а на втората можете да видите в долната лява част има пукнатина и обелване на боята, тъй като кацнах в една дупка дирекшън. Крива не е, в момента е свалена от колата и ще снимам днес по-отблизо пукнатината, за да се добие по-ясна представа. Цена - 350 лв. Ако има интерес, пишете тук, на лични или на номер 0887 седем три 06 00 - Алекс.
 6. Edit. Сега осъзнах, че това е част от кората под двигателя. Sent from my Nokia 3310
 7. Здравей, цена за кората на предната броня? Sent from my Nokia 3310
 8. Вчера, докато си карах, внезапно изчезна задната линия - говорителите в задните врати и басът в багажника. Тъй като съм технически неграмотен и сигурно няма да се справя сам, дори да ми се обясни като на идиот, моля някой колега, който се занимава с такива неща да ми пише, за да му закарам колата. Системата е фабрична с RNS-E. Благодаря.
 9. Здравей, Имаш ли дясно огледало от b6/b7 - с прибиране и подгрев и моторче задна чистачка от b6/b7 avant?
 10. Здравей, имаш ли следните неща: Дясно огледало от b6 - с прибиране и подгрев? Моторче задна чистачка от b6/b7 avant? Може и на лично да ми отговориш.
 11. Снимки на Вашите Ауди-та

  Sent from my Nokia 3310
 12. Здравей, имаш ли капак сив мат за дясно огледало на a4 b6? Изглежда по този начин.
 13. Здравей, имаш ли капак сив мат за дясно огледало на a4 b6? Изглежда по този начин.
 14. Audi A4/B7 2.7TDI светна странна индикация

  По принцип това е индикация за проблем с филтъра за твърди частици. За връзка с антифриза нямам идея. Sent from my Nokia 3310
 15. Apple iPhone

  Отиваш в Settings-Notifications, след което си намираш в списъка app-a, който ти трябва и там трябва да имаш опциите.