Jump to content

Lenin89

Members
  • Мнения

    131
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Avant A4 1.9PD-TDI

Контакти

  • Website URL
    https://www.facebook.com/groups/1288496577904935/

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Варна

Последни посетители

1359 профилни разглеждания

Lenin89's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Има опция за това в менютата на плеъра и при Pioneer-ите е така. Виж си manual-а на плеъра.
  2. Аз съм с бомба дюза 116кс в ауди а4 б5 с малкия съединител е също, имам само custom remap и съм разкарал катализатора = минах на твърд съединител, но феродото не издържа и след година, година и нещо слагам ново, а колата е има-няма 150кс. Без да се замислиш за съединител - само чип/ремап....
  3. Ще станат отпред с преходни фланци: https://aval-bg.com/product/1277-adapteri-za-govoriteli-za-audi-a3-acv-271320-10
  4. Toчно там се връзва. 50-тина лева е такъв клапан нов ОЕМ. Май няма афтърмаркет.
  5. Не съм писал отдавна във форума... Исках само да спомена в пряка връзка с темичката, че колата завоюва две 2-ри места на ЕММА 2018 (Тунинг Шоу 2018) в секцията за аудио в две противоположни категории. Участвах в SQ - качество на звука и SPL - налягане/сила на звука в клас 1х10" субуфер. За целта използвах евтин китайски субуфер за 99лв Радимекс, с идеята да покажа на хората, че не всичко става с много пари...може да се ползва и онова на раменете. Сетъпа на колата е един и същ и в двете категории, различни са само настройките и няколко дребни неща, който ще запазя за себе си. Сами се сещате колко крайно различни са двете категории, но явно може
  6. Е пробвайте ЦД-то без товар, без тонколоните и вижте дали пак ще изгори бушона. Дали дава високоговорителя на късо, лесно може да се провери с мултицет за 10лв.
  7. Те си имат филтър. Имат един кондензатор запоен и залепен направо на тях. Или дай да ти ремонтират сегашните (мога да те насоча към майстор) или купи направо нова двукомпонентна система за отпред и я монтирай. Ще се наложи да ползваш преходни фланци и малко окабеляване да направиш.
  8. Lenin89

    Ауди а4 б5 Говорители

    Кривежа в случая не идва от говорителите, а от източника на мощност.
  9. " възможно ли е "ваденето" на високоволтови изходи с преправяне " Няма нужда от преправяне. Усилвателя ти има вход по високо ниво, можеш да ползваш директно него вместо, да преправяш Concert-a и да вадиш от него вход по ниско ниво (RCA-a чинчове).
  10. Lenin89

    Ауди а4 б5 Говорители

    Тия дето бяха евтини и адекватни за парите си - синустека ги няма отдавна в наличност. А повечето нови и бюджетни под 100-120лв са по-зле от оригиналните. Бих погледнал в ОЛХ-а втора ръка, двукомпонентни системи в размер 13см, има сносни в диапазона до 150лв и са далеч над нивото на нови нисък клас боклуци. Лично мнение - не ангажирам никого, особено капацитетите тук, дето се дъвчат на всеки кой пост.
  11. Lenin89

    Смяна на плейър

    Постоянния и контактен + са разменени спрямо голяма част от останалите коли, всичките все на евро букси. Трябва да бъдат разменени, поне в моята кола с моя плеър за да работи адекватно, трябваше да ги разменя. Ако си Тома неверни ела да ти извадя плеъра и да ти покажа ! Аз винаги всичко меря, 10 пъти мери 1 път режи. Чети внимателно и ще разбереш за какъв пайнер говоря, колегата ме разбра...
  12. Lenin89

    Смяна на плейър

    То ясно че от едната страна е евро букса, ама от другата са различни и нема как да стане...и да сменяш от пайнер на сони ?!!??!!?
  13. Lenin89

    Смяна на плейър

    Да провери бушона първо...
  14. Lenin89

    Смяна на плейър

    С евробукса ама на алдитата често постоянния + и контактния са разменени, както съм виждал и вместо черен да е масата, той е бил кафяв...мериш и гледаш. Схемата не е трудна, има 20тина кабела + мултицет за 10лв и за 15мин си готов кое къде отива. Ще се наложи да размениш малко пинове най-много и това е. ПС: Провери си първо бушона за радиото в колата. Не този на ЦД-то, а този в бушониерата в колата.
  15. Lenin89

    Ауди а4 б5 Говорители

    Коаксиалки долу в краката - твърдо против ! Вземай двукомпонентна система. Това не е пежо 206 да е вдигнат мидбаса почти на нивото на раменете като седнеш...
×
×
  • Create New...