Jump to content

Дидо Йорданов

Members
  • Мнения

    208
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    вана

Последни посетители

3220 профилни разглеждания

Дидо Йорданов's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Аз монтирах на моето B6 Q-версията, когато добавях темпомата. Всичко си работи без проблем, но аз нямам погрев и за него не мога да ти гарантирам.
  2. То си има отделна тема, но да - модул, лост, пластмасата може и да се изреже. Лентов кабел не се сменя, но в някои случаи е нужен един допълнителен кабел до ECU-то. При мен стана само със смяна на модул и добавяне на лост.
  3. Моята също е 1.8т. Ще ти направя видео клип как работи на празен ход 40 мин, ако ми върнеш клипче как късаш всякакъв вид технически дипломи и напуснеш отново форума.
  4. Преди 2-3 години едва ги прежалих тия 2 лв, но и аз си я купих тази Agama. Доста ъпдейти минаха от тогава и наистина я правят все по-интуитивна. Тази година си купих и PowerAmp. 7-8лв струваше май, но наистина заедно с агамата работят добре заедно. Самия плейър има страшно много настройки на звука. Интегрира се с Агамата и можеш да виждаш името на песента изписано в долната част (там, където при теб пише "Възпроизвеждане") а в централната част се визуализира и картинката на албума при началото на нова песен. Нали знаеш, че в средата може да ти показва и скоростта...а в автоматичен режим щом спреш да се движиш преминава на часовник.
  5. Адаш, ако го правиш с цел икономия...по-добре намери един газаджия да ти я закачи на комп и да ти нагласи прехвърлянето още на 20-30°С. Не е хубаво, но е малко по-малък риска да си прецакаш нещо по газовата. Иначе рискуваш икономията на 5л бензин месечно да ти излезе доооста по-скъпо.
  6. Аз моя го вързах на десния, тъй като в джоба с усилвателя има достъп и място да се монтира кутийката на парктроника.
  7. Дидо Йорданов

    Данък

    Със същият мотор и година на производство съм, записано е в талона EURO 4. За справка - миналата година данъка в Русе беше 112лв, тази е 152.
  8. Опитах този метод, но за жалост няма ефект. Да, с Plus версията проблема е същия. Нямам зададени ограничения за ползване само при WIFI, само предупреждава, че е възможен голям трафик през мобилните данни. DVR-а пробвах и по сериен номер и чрез сканиране на баркода - няма промяна. В настройките на потока по подразбиране е на "под-поток". Ще опитам довечера да намаля резолюцията и т.н.
  9. Здравейте колеги, ще използвам тази стара тема, тъй като проблема ми е подобен. Монтирах в къщата на село DVR Dahua DHI-HCVR5104C - S2. Интернета който ползвам е към Виваком (пакет с телевизия) и няма никакъв проблем да наблюдавам и конфигурирам всичко през телефона с приложението iDMSS, стига телефона, който ползвам да не е към мобилната мрежа на Виваком. През Wifi, както и чрез мобилен нет на теленор и А1 всичко работи, но ако телефона е на мобилни данни към Виваком - не работи. Интересен факт е, че използвайки 2 телефона на Виваком ако пусна интернет от единия чрез гореща точка на другия - отново работи без проблем. Звънях естествено на оператор, посетих ги дори в техен офис и не могат да ми предложат решение. Интернета им не бил подходящ за видеонаблюдение и толкова. Някой може ли да сподели опит или да ме насочи към някакво решение. Благодаря.
  10. А къде е газовата бутилка? Под резервната гума ли?
  11. В такъв случай има проблем. Чрез VAG-COM можеш да провериш дали функционират правилно машинките на съединителя и спирачката. Това мисля, е най-вероятната причина.
  12. Нали знаеш, че трябва автомобила да е в движение и на скорост - мисля минимум 40км/час. За по-сигурно засили поне с 50.
  13. Предимство е, че е обслужена...но салона е доста захабен и е бедна от към екстри (няма парктроник, темпомат, подгреви, лумбална опора и т.н.). Всеки си преценява сам, но аз не бих дал повече от 6-6500 макс.
  14. Може да е нещо подобно на това...
×
×
  • Create New...