Jump to content

MAPTO7007

Members
  • Мнения

    7966
  • Присъединил/а се

Относно MAPTO7007

  • Рожден ден 10 Май

Друго

  • Kaра
    | BFB | & | AZJ |

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    България | BG |
  • Интереси
    |quattro| to 4MOTION

Последни посетители

10145 профилни разглеждания

MAPTO7007's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

1

Community Answers

  1. Не съм ги прозвънявал детайлно нито на инжекторите нито на бобините,но ше го направя Никсън,пък ше видиме.
  2. Честита Нова Година! Проблема остава. До тук ... - Нови свещи - 3 комплекта бобини - Проверени бензинови и газови дюзи - Проверена компресия - Кабели и букси проверени може и да пропускам нещо вече .. Има в някакви форуми пище за разпоен чип на ЕКУ който командва дюзите ... но той ако е разпоен няма ли да го прави и топла студена и всякак си? Чудя се вече как да продължа ...
  3. Мерси за напътствията. Днес мерих компресия ... еднаква на всички цилиндри. Взех за проба още един комплект бобини за проба. (макар,че те или работят или не) Остава да проверя дюзите и тогава ще дам информация отново.
  4. Карах я 150км+ на бензин магистрала и градско,ходих при газаджиите да прегледат,уж всичко нормално,обаче проблема е на лице. Пробвах и с Engine-Adaptation-Rset settings,никакъв ефект. Интересен ми е факта как така понякога пали,заработва и след 10 секунди се губи цилиндъра,после като позагрее се нормализират нещата.
  5. Здравейте колеги. Ако все още се намират хора тук сблъсквали се с подобен или същия проблем,нека ударят едно рамо. Колата е 1.8Т (BFB) на 320.000 реални километра,кара се на Газ от 130.000 километра. Зарежда се само със 100 октана бензин. Проблема се състои в това че сутрин при първо палене,гасне или ако запали,след около 10 секунди започва неравномерна работа на мотора. Щом позагрее или мине на газ,проблема изчезва. Грешката е че няма запалване на 1-ви цилиндър,въртях бобини и свещи,без резултат. Ходих до газаджията,да я видят на газ какво се случва. И аха съмнение,че дюзите на газта са проблема,не затварят хубаво и оттам пуска газ/бензин и набърква нещата,уви и това не е проблема. Трети майстори твърдят,че имам изгорял клапан от карането на газ и той е проблема. Интересното е че загрее ли колата работи нормално,има запалване,няма грешки,няма нищо. Вие какво ще кажете по въпроса?
  6. Привет. Оптиката на навито здрава ли е? Ако е здрава и диска е правилно записан ... няма как да не го прочете и да не ъпдейтне софта в рамките на няколко минути. Инак после със софтуера и картата - записването е лесно. Към колегата който помага в разработването на софтуер ... искам да попитам няма ли как софтуерно да се направи така,че гласовите команди да не са само за телефона ами за цялото нави и функциите му през блутуут модула и да не се налага превързването на микрофона? И има ли как POI точки от следващото нави MMI 3G+ примерно да се вградят с картата от 2020 година за RNS-E ? Визирам точките с камери и други такива. Мерси.
  7. Ъпдейта става през диск. 1.Записваш на обикновен диск на бавна скорост файловете свалени от сайта. 2.Изваждаш и двете СД карти от навито,поставяш диска със записания нов софтуер (ъпдейт) и чакаш да започне ъпдейта. 3.След зареждане полето за ъпдейт 3-5 минути,навито трябва се рестартира автоматично и си готов. Оптиката на навито ти трябва да е изправна - иначе няма да се получат нещата. Успех.
  8. До колкото ми сподели колегата,става с друга по-стара версия на НавПойнт и друг кирилизиран файл. Но ... за момента се доизглаждат нещата ... Споделил съм и за някой дребни бъгове,които се надявам да се поправят в следваща версия на софтуера.
  9. А гласовата навигация на Български,не намерих откъде да активирам? Или пак отново е опция само за 192-ра версия на навигацията.
  10. Няма ли да споделиш как става? Само за 192 или може и за 193 версии да има кирилизиране. Мерси. п.п Видях как става ... мерси
  11. Знам,видял си ги ... но според мен нямат аналог на пазара у нас. https://www.autoscout24.bg/objava/audi-allroad-2-7-v6---9de8b6ce-dc48-4f50-bc0b-5d932b5c60c7?sort=standard&desc=0&lastSeenGuidPresent=true&cldtidx=1&position=1&search_id=1h13y8tgmih&source_otp=t10&source=listpage_search-results
  12. В сайта си пише ама няма кой да види - скороста е само за RED DIS
  13. Ако не те затруднявам ... може да ми направиш една-две снимки на ФИС-а и в кое меню се активира на навито. Мерси.
  14. Колега,мерси за разяснителната лекция. Платил съм,инсталирал съм карти и така нататък. Мисълта ми беше - това с километрите на ФИС дисплея,важи само за червените дисплей и вероятно версия МК-192 Аз съм с цветен и версия МК-193 ЛЕД ... а ти си още по-модерен така да се каже със КолорФИС руска мания 🍺
×
×
  • Create New...