Jump to content

Виснали врати (двуврата а3)


qnkov

Recommended Posts

Интересно ми е, как се оправят висналите врати? Виждал съм на колега как вратите му се затварят с 1 пръст без засилка!! :hilezh: Моите са малко виснали и особено шофъорската си иска съвсем лека засилка. Сменят се нови панти или за да се оправи? Защото и като има луфт при неравности врата като рамка се чува как леко се мести в уплътнението или поне аз така си въобразявам, че се мести. :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е необходимо да се сменат пантите на вратата. Аз имах същия проблем. Просто отидох на сервиз и там ми регулираха вратите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А как точно ти ги регулираха :)/> Говорим за самите врати, не за рамките, които могат да се отделят от вратата :zustimm:/>

Вратите се регулират от самите панти.Пантите за захванати към вратата с болт торкс,разхлабваш леко болтовете и с леки почуквания с ръка я местиш на кадето искаш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има едно малко шестограмче мисля че беше което се стяга и всичко става 6+ вече не съм с А3 иначе щях да го снимам,ама по спомени май е с черна пласмасова капачица която се маха

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да там на самата панта беше някъде,на мойта А3-ка бяха увиснали също вратите и не се затваряха хубаво и след като ги затегнах от там се затваряха супер!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...