Jump to content

Преместване на панела на климатроника


s_sag

Recommended Posts

Сваля се една поция надолу спрямо твоята. По принцип едно табло за стена 2ен дин ,трябва да е произведено като такова. Но в твоя случай се правят малко модификации с шкурка и дремел и пак става на двоен дин.

Панела на климатроника му се заоблят 2та долни ъгъла ,за да може да слезе слот по надолу. Сваля се касетофона и след като панела е слезнал надолу ,с дремел се изрязва малко пластмаса ,и чак тогава може да се сложи 2ен дин. Ако не ти се занимава с тази процедура трябва да се смени цялото табло :D 

И накрая става ето така: 

38037.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Процедурата не ме притеснява ?,а лесно ли се изважда панела да се премести,знам ,че май е на щипки.Пробвал съм да извадя джоба отдолу с издърпване,но нз да не се счупи нещо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Климатроник го държат 4 пластинки, 2 отгоре и 2 отдолу.  За да го махнеш, сваляш радиото, и след това бъркаш с една ръка зад климатроник и буташ с всички сили , а с другата ръка можеш да дърпаш леко отпред , но внимателно. Ако махнеш джоба , ще е по-лесно да хванеш панела отпред.

За да го направиш, отваряш пепелника, след това пъхаш двете си длани дълбоко и ги застопоряваш. Натиска с дланите трябва да е отгоре и отдолу, защото джоба се държи на пластини от двете страни. Много силно дърпане трябва за да излезе.

 

 

Редактирано от marto-shorto
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...