Jump to content

Recommended Posts

Ако е обсъждано някъде се извинявам, но не успях да намеря. От доста време има реклами докато разглеждам форума през тапаталк, обаче от скоро станаха големи картинки тия реклами заемащи над 50% от екрана на телефона в някои случаи. А, ако отворя страница с едно мнение и става направо брутално ->

a3439e23e3087d9991c6629feea22024.jpg

От цялата страница, съдържанието е 30%, останалото огромни картинки с реклами. Това ли е начина за насилване плащане за да се махнат?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Адрес на коментара

Не зависи ли колко и какви реклами ще има също и от самия форум?

П.с. аз нямам толкова против самите реклами, но да са по-умерени, защото става неприятно използването на приложението за четене на форума.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Адрес на коментара

Рекламите в Тапа-та нямат директни допирни точки с форума. Единствено и само целят да си платите приложението.

 

btw

колко струва то?

Адрес на коментара

Ясно, това ми беше интересно, явно те са решили агресивно да си пробутват абонамента. 1$ на месец, 5$ на година или 15 завинаги.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Адрес на коментара
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Понеже предлагаха 1 месец вип абонамента си безплатно го ползвах с него, беше ми активен до 11.1 и кеф, тапата без реклами. Обаче по-интересното е, че сега сме февруари месец вече, а все още нямам реклами в приложението :hilezh: Явно това е един от мнооооооооогото им бъгове. Така че, ако ви дразнят го пробвайте този вариант. Безплатно е.

Адрес на коментара

Ако приложението не беше толкова бъгаво, или поне андроидското е такова, нямаше да имам нищо против тия 0.99$. Ама за тая бъгня дето стана, а преди не беше така, не заслужават.

Адрес на коментара
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...