Jump to content

Монтиране на ГИ Ауди а3 1.8 125к.с


Recommended Posts

Колеги бих искал да монтирам ГИ на Аудито.Бих искал да подчертая,че мотора е с пласмасовите колектори.

 https://www.google.bg/search?q=ауди+а3+1.8+agn&client=firefox-b&tbm=isch&imgil=ldbQ1AmQxeeIdM%3A%3BvDj8dw0SISdteM%3Bhttps%253A%252F%252Fwww.247spares.co.uk%252Faudi-a3-8l1-hatchback-1996-2003-1.8-1781cc-apg-petrol-engine.html&source=iu&pf=m&fir=ldbQ1AmQxeeIdM%3A%2CvDj8dw0SISdteM%2C_&usg=__uwe8rBdsyQZ39Bt525uccXwJWfw%3D&biw=1280&bih=849&ved=0ahUKEwiBn6Llg5zSAhVJNxQKHS27BqsQyjcIJQ&ei=232pWMHFBsnuUK32mtgK#tbm=isch&q=ауди+а3+1.8+agn+motor&imgrc=eqB6rkKLtTL2tM:

Имате ли наблюдения за този сервиз в София http://vizio.bg/gazov_injekcion

грабват ме цените същевременно има и гаранция. Бихте ли ми препоръчали каква марка да сложа като цена качество,понеже не ми се дават 1000 лева за газова на 20 годишна кола. И какво да очаквам след монтирането на ГИ? Иначе аз съм от гр.Дупница

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Със същия мотор съм. След като монтирах ГИ сменях свещи и гарнитура на капака на главата. Чистих дросел и дебитомер. Изгърмях 3 пъти ламда сондата. И всеки се чуди и се мае защо така става и все още не може да се хване проблема. В момента пак съм с неработеща сонда и разхода е много голям.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва си обстоен преглед,бих те посъветвал да отидеш при добър диагностик да погледне дали всичко по бензиновата система е наред и след това да се заемете с ГИто.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега. Имам същата кола, и имам газова на нея от 1г. и 5 месеца. Слагах я в Кюстендил и съм много доволен. /Забравих как се казваше фирмата дето я монтира/ иначе е марка Бардолини инжекциона или нещо такова, ще те излъжа :unsure: Последно ходих само за настройка на инжекциона и от 1 година и 4 месеца не съм пипал нищо. Нещата дето ме накараха да сменя бяха да подменя пръстените на колекторите, за да не смука въздух от там, след смяната им, те ги свалиха за да надупчат за дюзите или нещо такова беше /не бях там да им вися на главата, а така ми казаха/.  И също така свещите смених, казаха за някакви на газ... Казаха, че е по-добре някакви бързи дюзи или нещо от сорта беше и когато прехвърля на газ не чатка като дизел :) А другите дюзи чаткали... Сефте карам кола на газ, и само това имам като информация. След някой месец пак ще ида защото прави 20к км, и ще трябва да сменя филтъра на изпарителя. Късмет с монтажа и дано останеш доволен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И колло ти струва монтажа на ги? И къде се намира сервиза

Редактирано от VBI
Цитиране на предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми излезе 950 лева монтаж и всичко останало, а името на фирмата се казва  'Трио Елит' и дано не е проблем, че се води реклама един вид. Но аз не правя такава, защото всеки сам си преценява къде да я прави. Все пак разпитай, аз я монтирах там, защото мой познат също я монтира там, и един вид се доверих на сляпо. Първоначално ми беше мудна колата /защото преди да сложа ГИ, я карах на 100 октана само/ но след време се свиква. А особено след като отидох на допълнителна настройка /един вид живи данни/ и я направиха едно към едно. Но разхода си е с 1 литър над бензиновия. Дали само при мен е така не мога да кажа, но е така.  Най-добре си направи няколко офетри от различни фирми и си прецени коя ти е най-изгодна. В интернет има много информация.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има доста теми в този раздел за тези марки ГИ - потърси и прочети.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега можеш ли да ми съдействаш със търсенете,че не мога да се справя с търсачката?

Редактирано от VBI
Цитиране на предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Търси през гугъл по този начин и ще ти излезнат много теми:

site:audibg.com fobos4

site:audibg.com фобос

site:audibg.com stag

site:audibg.com стаг

 

Пишеш ги една по една в прозореца на гугъл.

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...