Jump to content

Recommended Posts

Здравейте, изкам да попитам хорат отговарящи за сайта, защо темата ми :мнение за Audi A6 C5 1.8T Quattro в раздел:Как и какво Ауди да си купя е заключена без никакво обясниние и пояснение?Доста хора са писали в нея и доста ми е помогнала на мен и не само.

Адрес на коментара
  • Отговори 124
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Привет,

 

Честно казано не виждам защо се чудиш предвид, че темата ти за мнение какво Ауди да си купиш се е превърнала в тема как да си ремонтирам закупеното Ауди. Просто вече няма място там. Пускаш си нова тема, в правилния раздел и не би трябвало да има каквато и да е драма.

Адрес на коментара
  • 5 weeks later...

Щото някой дето не кара Audi така е решил.

 

преди 49 минути, SCHwabata написа:

...

Интересно ми е защо е заключена и каква е причината ? 

 

Адрес на коментара

Може да е и защото аз не съм с Ауди вече, знам ли :nixweiss:

И все пак, не е нарушено нито едно правило, няма реклама/обиди, даже проблема е на път да се разреши.  

В темата има доста информация, която ще е полезна за напред, та поне малко информация аджеба - къде съгреших, та така рязко без предупреждение ?

Адрес на коментара

Аз я заключих защото разискването на скоростна кутия няма нищо общо със заглавието на темата. В момента е отключена, но се придържайте към темата.

Адрес на коментара

Проблема е за тресене, а той може да идва от всякъде, за това се включи и скоростната кутия. Последно, може да се окаже и тампон. Ако се погледне темата от начало до край, нещата които се дискутираха са по цялата задвижваща система. Ако се пускат нови/отделни теми, за всяко нещо, цялата информация ще се размие(тема за "колата тресе - скорости ?" / "тресе - тампон и как да разбера кой"). Вдругиден ако някой има такъв проблем, ще отвори и чете, ще отмята нещата, които сме писали и накрая проблема ще е решен в някоя друга тема. Както има няколко теми за същия проблем, оставени без обяснение за решаване на проблема. 

Когато разреша проблема, ще бъде обяснено как!

 

 

Адрес на коментара

Четейки темата става въпрос за разход на гориво, количество впръскано гориво, менене на обороти, тресене на място и изведнъж трудно включване на 1-ва скорост, синхронизатори или включване с удар? Темата е добра с първоначалния си замисъл, има много полезна информация в нея, но скоростните кутии трябва да се обсъждат в съответните раздели. В раздел "Дизел" се пускат теми насочени към работата на дизеловия двигател, които са общи за повечето двигатели от този тип. Това е идеята на този раздел.

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
  • 8 months later...
  • 1 month later...

Ако мненията в нея са съгласно името на темата - няма проблеми. Ако се продължи със спама ще има същата съдба като предишната ...

Адрес на коментара
  • 1 month later...

А на мен кой ми скри хубавата тема и защо???

 

Имаше полезни мнения в нея, ако ви е тооооооолкова безценно мястото на сървъра я заключете, но поне я оставете да се вижда, има хора дето са цъкали по клавиатурата и са споделяли опит и накрая всичко изчезва... що за тъпотия?

 

@Wizi , @Един_Луд

Адрес на коментара
преди 3 минути, Audi_FeN_1 написа:

кой ми скри хубавата тема

Аз я скрих. 

преди 4 минути, Audi_FeN_1 написа:

и защо

Защото се превърна в хранилка.

 

преди 5 минути, Audi_FeN_1 написа:

що за тъпотия?

Не знам, ако искаш питай тези, които допринесоха за това да я скрия :)

Адрес на коментара
преди 8 минути, Audi_FeN_1 написа:

Имаше полезни мнения в нея, ако ви е тооооооолкова безценно мястото на сървъра я заключете, но поне я оставете да се вижда, има хора дето са цъкали по клавиатурата и са споделяли опит и накрая всичко изчезва....

 

Адрес на коментара
преди 41 минути, Audi_FeN_1 написа:

....

 

Имаше полезни мнения в нея...

 

Ми нЕмаше, беше си забавен спам. Накрая се намесиха и тираджии и си еб.  м..... знаеш как е.  Е при мен неска един селджук ме засече и ме казА че съм бил тъп като тираджия. СмЕтай.

Редактирано от IVO
Адрес на коментара

На първа стр има поне няколко теми, където има в пъти повече храна, спам и квото още се сетите ... Тази поне беше за автомобили, а не за биберони и кебапчета.

Адрес на коментара
  • 2 weeks later...

Администрацията, здравейтье! (почвам от далече :hilezh: )

Наближава 1ви април..... пуснете малко фън и отключете спамилната да се похилиме на правилното место.....поне за седмица.... примерно? :D

Адрес на коментара

Ако е отключена спамилнята, обещавам да не цапам другата част на форума, честна пионерска. 

ПП: Няма да споменавам и мамата в светилнята. 

Редактирано от martinich
Адрес на коментара
Just now, martinich said:

Ако е отключена спамилнята, обещавам да не цапам другата част на форума, честна пионерска.

 

Това не работи. Доказано! Измисли нещо по-оригинално и ела да го обсъдим ей така за идеята просто ;)

 

Just now, yavor20v said:

Знаеш какво имам предвид.

Както знаеш, че ако това място беше "достъпно" до който иска, отдавна целият панаир щеше да е само там, след като трима спамери отдавна ги няма.

 

Ти също така знаеш какво аз имам предвид, но нека все пак не оставям съмнения - всяка тема в Извън темата, която е натрупала повече от 5 страници, колкото и да е била "смислена" в началото се, прераства в открит спам. Никой модератор не ви закача, единствено аз си направих труда да спра за малко чата ви в една от темите.

 

И въпреки това намирате почва за недоволствие? Обясни ми!

Адрес на коментара
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...