Jump to content

Bluetooth


V.Penkov

Recommended Posts

Здравейте,Имам Ауди а3 8п 2007 год.До скоро ползвах Блутута на колата си съвсем нормално но се изгуби и немога да го намеря с телефона от известно време.Може ли да ми каже някой на какво се дължи това и как мога да го активирам ? Пробвах с бутоните на волана ,но не се включва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мисля, че има време на актиновност - като дадеш на контакт се вижда в продължение на няколко минути или колкото е зададено от vcds. Опитай да си пуснеш бт на телефона и да търсиш, после дай на контакт и опитай.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Почти винаги, това се дължи на бушон (и винаги преместен). Той се намира в моторния отсег, в бушониерата отстрани на акумулатола. Ако е изчезнал (блутуута) след посещение в сервиз (както се случва винаги), просто сложи и ще тръгне.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+1

Ако синия зъб не се намира от мобилно устройство в първите няколко менути от даване на контакт, то няма какво да се направи "софтуерно" или с копчета из колата, ами трябва да се потърси причината bluetooth модула да не е захранен. Типично бушон. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Здравей,

 

Преди да свалиш радиото, опитай да махнеш клемата на акумулатора за 5-10 мин. и след като я сложиш отново опитай дали ще ти намери bluetooth-а.

При мен също така изчезна и след ресет с махане на акумулатор тръгва отново. Проблемът, е че след известно време отново изчезва и засега и аз не съм намерил решение как трайно да работи.

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...
На 6/5/2017 at 20:39, V.Penkov написа:

Няма изгорял бушох и не намирам причината.

Нали знаеш, че бушонът на блутуута е в моторния отсег, на бушониерата до акумулатора. Малко хора се сещат да проверят там за изгорял бушон.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...