Jump to content

Искам да си вкарам Audi от Германия. Помогнете!!!


Recommended Posts

  • Отговори 59
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Преди 1 час, Sten написа:

Не, няма нито синхро, нито 4моушън на Пасат б5.  За това става въпрос. 

 

Няма на куково лято ... нали го имам 1.8 20V 4MOTION (2000) (APT) 125к.с ... говорим за Passat (B5) вече за (5.5) там съм уточнил специално на 1.8Турбо за кой пазар се произвежда с 4х4 колега Sten

 

Относно Syncro - 4MOTION при подчертавам (B5) което съм чел в наши и чуждестранни форуми то е едно и също а именно 4х4 с Торсен Диф.

Но заради факта,че модела започва се произвежда от 1997 до 2000 година в началото все още системата носи старото наименование,а към края порлади факта,че на (B5.5) е с новото има от последните бройки на (B5) с такива табелки формоушън.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Авторката/автора(в интернет пространството няма как да си сигурен :hilezh:) трябва да разбере едно, в този бюджет се откажи от 2.5 V6, било то на пасат, А4, А6 или А8. За*би началния бюджет който имаш... Като бях малък тате винаги казваше, че като си избираш една кола един от най-важните фактори е дали можеш да я поддържаш. С 4000лв си тотално до никъде за "душегуба". Моята А4-ка я купих за 7500лв, моя е от около 15 месеца и на последна калкулация ми е 5855лв за ремонти и обслужвания. 2.5tdi с quattro е мотор който доставя удоволствие за каране, но е скъп. Колегите са ти казали, ориентираш се към по-малкия, 1.9tdi(което за съжаление, в повечето случаи означава по-малко екстри) и си свиркаш. Не забравяй, не екстрите те карат до работа когато навън е -20 градуса.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да попитам, толкова ли е активен пазарът на коли в Германия, че дадена кола с цена около 15 000 евра, изчезна от обява за 1 седмица, докато се натътря....., или просто им изтичат обявите и после пак ги качват, извинявайте ама тук коли по 15 000 евра стоят с месеци на обява, то в такъв случай почти не може да се реагира да се купи кола от Германия, всмисъл не достига технологично време докато се организираш, проучиш колата и отидеш до Германия, те ги продават.............  :steinigung:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е добра обявата изчезват за часове... иначе ако нещо много ти харесва, обаждаш се, пращаш капаро. Рядко се съгласяват да пазят без капаро, ден два.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, чудех се дали работят с капаро, но докато му се чудя.....,. както и да е вече ще знам, то е малко кофти история щото хем капаро ще дадеш, хем после като идеш на место ще я минеш през сервиз и ако нещо не е както трябва и се откажеш, какво става с капарото...?

И нещо друго да попитам, по- вещите, ако обявата е от автокъща, там пазарлък за цена върви ли или само ако е частно лице се пазарш и в какъв % свалят обикновено от цената....?

Редактирано от VBI
Цитиране на предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако имаш пари на ръка, пазарлък върви винаги.  Пазарил съм се и при официални дилъри.  Друг е въпроса колко биха свалили.  При цена около 15,000 евро 300 до 500 максимум може да свалят.

Редактирано от VBI
Цитиране на предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За разполагаеми пари от 4000лв бих се насочил към А3 до 2002г. или А4 до 2000г. с бензинов мотор. Ето това изглежда добре http://www.cars.bg/offer/c1927829 . 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...