Jump to content

Color fis display audi a4 b6


Daniel93

Recommended Posts

  • Отговори 345
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

ColorMFA-то на колегата вчера дойде и днес ще го вземе. Утре най-после е денят на монтажа.

 

:dance: :dance::dance:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:zustimm:

 

За тези, които искат дисплей, но не им се чака (или не са се доредили). В Golf4 facebook групата се продава нов, не монтиран ColorMFA дисплей от 11-та партия за 530 лева. Ако на някой му хареса цената, за действа.

Редактирано от bsdnikolov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Записванията за 13-та, според руснака, започват март - април, но следейки как движи предните, май ще са записванията и юли ще ги праща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цитат

Набор на 13 партию окончен, следующая, 
14 партия стартует в конце марта - апреле
13 batcth closed, next 14 batch will start in the end of March - April

Момент,  ако споменатата пратка е от поледната партида, то тя е 13-тата и завърши преди ден-два. 

Редактирано от NIKO
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, NIKO написа:

тоест да чакам тия дни пратка :shocked:!

?!? 

Това ти изказване не го разбрах?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

53 minutes ago, bsdnikolov said:

Направо "пръска" дисплея!!! Мега Яко стана с него!!!

 

На каква кола го монтирахте? Снимки или клипче ще има ли?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 2/11/2019 at 7:52, bsdnikolov написа:

За да се включиме с колегата в 12-та партия, чакахме от средата на май. Това са си едни 9 месеца чакане. А да не говорим, че незнайно по каква причина, дисплея пътува вечe мeсeц от Русия :( и още не е дошъл.

 

Ще споделя, когато пристиге най-после!

 

На Папазов вече дойдоха 15-те дисплея (той си ги е поръчал с експресна пратка  с DHL и е разбил 25-те долара за доставка в бройките). Всички 15 са му предплатени. Тоест, @NIKO, не е шега. 15 човека са броили по 800 лева на Папазов и спокойно си чакат над половин година да им ги монтира.

Здравейте на всички,
Рядко следя групите вече и форумите, но ще се включа и ако може да съм полезен на някой със съвети или, каквото и да е, ще се радвам да го направя.
Само искам да отбележа, че в момента няма 15 човека, които са ми платили по 800лв. Това наистина е висока цена, ще Ви обясня малко по-надолу, какво я определя при други покупки, но не и в партията. Мога да ви дам контакт на всички, които все още чакат 12та, за да потвърдят, дали някой е плащал 800лв.
Предполагам има хора от партията и тук и знаят, че няма такова нещо. Знам, какво се върти в интернет пространството, но съгласете се, че аз съм сервиз и си изкарвам прехраната с продаване на услуги. Не съм единствения, няма да съм и последният и всички работим, за да изкарваме пари. Цените ги определя пазара. Затова винаги съм се радвал на сръчните хора, и на способността им да успеят да си направят нещо сами. Останалите ще намерят хора като нас. Разбира се, няма и как да го правим безплатно. 
При партиите общо взето първоначалните неща относно сроковете, никога не се случват с нарастването на бройките към руснака.
В момента има 18 колора, които дойдоха с платена и скъпа доставка, не за единична бройка а за 2кг пратка експресна, спрени на митница и обикновенно, всяка партия спира там. Мъките с митниците също остава моят проблем, но в момента ми късат нервите. От началото на годината са имали някакъв проблем и до ден днешен, явно не могат да си го решат, та чакането отива вече почти месец, докато доставката отне две седмици максимум. Да не казвам една.
Разбира се, може също да питате хората, дали не съм им обяснил, че не могат да си поръчат самостоятелно бройки и да си ги изчакат и монтират на доста по ниска цена, от колкото да платим доставка, да платим мито и евентуално някой ако иска монтаж става при мен.
На всеки до сега му е излезнало 400лв. Да няма партия, която да не е пристигнала до сега, но периода няма нищо общо с обявения на руския сайт.
Което е голяма мъка, но чакането си заслужава в последствие, поне според всички закупили до момента.
Тези 400лв включват около и над 350лв колор, такса за доставка и митническите неща. Последният път излезе по 40лв на бройка цялото мито, като след като аз нося отговорността пред митници за предаване на нбеверни документи, не мога да си позволя да мамя и да предам документ с Gift. След доставката, може да направите сметка, дали остава нещо в моя джоб. Извинявам се ако звучи някакво заядливо, просто не бях съгласен с мнения, които видях преди това.
При мен сервиза печели от монтаж, няма и как да оцеляваме, ако не си продаваме услугите, тук предполагам всички го разбирате.

Относно цената от сега за сега 800лв, толкова е. Ще ви кажа и какво губя аз, за да го дам за 800лв. Губя 650 евро моментална продажба в ибей. Говорим за цяло табло, от-до. Да, не ми струват толкова пари материалите. Вземам таблото за 200лв и съм платил няколко бройки по 400лв предварително на сляпо. Но, нищо не мога да направя, че хората там в чужбина дават тази цена. Пазар...
Отделно, този, който иска от сега за сега, не си рискува 400лв и евентуално 200 за интегриране, или според партията може да варират цените, както и курса на долара, плюс таксите за пей пал, които не смятат долата като в гугъл бнб а на малко по-висока цена. Този, който не е рискувал и иска веднага, заплаща повече. Мен лично не ми пречи да ги дам и на тях за около 5-600лв, няма да стана нито милионер, нищо ще изхвърча в небето с два колора поръчани напред. Просто ще загубя повече, ако го продам в България. Въпреки всичко, тази машинка не е за всеки, и всеки имащ я, си е преценил кое-колко и дали му трябва изобщо. Но по щастлив от това да му се кефят наши хора, няма какво да ме направи продажбата в ибей. 
До сега в поръчките, всеки може да си прецени дали да си го монтира сам. За следващите ще има промени в цените и нямам яснота, кое колко ще струва, предполагам, че ще е оптимизирано, но натоварването около една групова поръчка и хилядите левове минаващи през сметката ми, за които сега се оказва, че трябва да доказвам и пред нап, от къде идват,,, ще оптимизират поръчките за колори минаващи през монтаж само през сервиза. 
Ако някой има въпроси, купил си е и има нужда от съдействие за нещо относно монтажа, съм насреща, може да ме потърси на 0896995996, извинявам се че давам номер, но има дни в които нямам време да погледна в интернет, а може да ви е важно.
Единствено, моля да не се спекулира. Никой в поръчките не ми е платил 800лв на сляпо.
 

Редактирано от dpapazoff
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 2/20/2019 at 19:05, bsdnikolov написа:

:zustimm:

 

За тези, които искат дисплей, но не им се чака (или не са се доредили). В Golf4 facebook групата се продава нов, не монтиран ColorMFA дисплей от 11-та партия за 530 лева. Ако на някой му хареса цената, за действа.

Платката за голф 4 има разлика с платката за ауди. Ще я подкарате, но с проблеми и чести рестарти на устройството. Бутлоудъра е различен, елементите мога да ги добавя, но няма опция освен разработчика да сменя самия бутлоудър.
Разполагам и с всички схеми за доработване от голф/пасат/щкода варианта, но единствено ми дадоха шанс да се изпрати до Русия, за да го направят по правилния начин за ауди и пак да ми го върнат. Комуникациите в ауди са доста повече по кан и от там идват и разликите в елементите.
В момебта има и няколко не качени версии, но трябват още логове и тестове, за да се донаправи смятането на маслото по-коректно.
За сега смятането вече не е около 50км до показване и така да си остане над 300 изминати,  а си излиза реално, даже и по-бързо след загрял над 60 градуса мотор, но изчислението куца. Но и аз помагам предимно в голф вариантите, защото с това разполагам и му разработих за Т5, което първоначално казваха, че няма да стане, то взе, че стана и се нави да донапише софтуера и да модифицира, за да е актуален и за този модел. Обикновенно пускам инфо при нов стабилен софт в страниците си във фейсбук. Че не всеки следи руския сайт.
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всеки си вади хляба така, както намери за добре, а пазара си е пазар, макар и български.

Виж обаче, ако имате вземане-даване с иванушките, налейте им малко бизнес софтуер, че хич ги няма завалиите, вече тринадесета партида почват и пак въпросите и неяснотите са повече, отколкото отговорите и експедитивните решения.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че нищо няма да променят относно начина на покупки в близко бъдеще. Дори няма опция за постоянно производство, или не им е по-скоро на дневен план така да се случва, за да може когато трябва, който иска да си купи. Само на партии, така си осигуряват и парите за елемнтите и заплащането за сглабянето от роботи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Относно цената и заради нея отлива, ще спомена пак, че твърде развален телефон е цялата история. 

Сори просто сега допрочитан всички мнения.

Няма никакъв отлив, просто има постоянно запитвания от хора, които им е обяснено всичко и категорично отказващи исловията на руснака, а те са плащане предварително и едва ли не задължаващи ме да им продам нещо, за което съм инвестирал лични средстава, такси и комисионни (при голяма сума в пей пал се плаща повече, което обезмисля търговската отстъпка при бройки) на цена 200$ по курса за деня, без да се взема предвид дугите обстоятелста. 

Съжалявам, че българина е настроен по този начин, че всеки му е длъжен, но намесването на името ми в неверни твърдения не е приятно. Предполагам повечето ме разбирате. 

До сега няма човек, който е платил повече за колор от това, колкото е струвал с всичко, за да пристигне, затова ми стана неприятно да чета мнения с моето име в тях при поръчки с предварителна заявка.

Вече останалите случаи, да скъпо е, но аз, ти или някой друг, който го препродава си е рискувал парите и ги е затворил напред, с цел препродажба и преценя сам колко да му иска, от сега за сега. Моля просто двете неща да се разграничават. За партиите всеки е добре дошъл, мога да ви покажа и плащанията с таксите, да се убедите че имам дни с бройки 402лв тотал с митото, имам дни с 395 примерно. Защото му изпращам на определени периоди, не всеки ден или всичко на куп. И те си имат криене от държавата :) 

Между партиите мога да поръчвам от сега за сега, не доста бройки а инцидентно. Винаги ми дават бройка/и, но избягвам да го правя и няма да го правя занапред, защото предисторията е лоша и виновния ама за ме няма, за мен има съм аз... или изискванията ама защо да ти го плащам сега са повече от желанията. 

Благодаря.

Редактирано от dpapazoff
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...