Jump to content

Аудио Озвучаване +


pe6eto

Recommended Posts

Здравейте,

 предполагам, че има вече започната тема, но не мога да намеря точно това, което търся... интересува ме дали ще мога да си сложа стъпало и суббуфер на оригинално Audi Navigation plus (Version - SW: 0660, HW: H99)? И ако може да се извади кабел за звука как би могло да стане, тъй като е оригинална Навигационна система с всичките й там вградени радиа и усилватели и навигации, а буксите отзад са различни... просто искам да си усиля баса, тъй като съществуващия суббуфер със стъпалото малко са ми слабички... някой някаква идея?

Предварително много благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Ни най-малко бих искал да го съсипвам... дори няма нищо да сменям, просто бих искал да си добавя стъпало, което да ми захрани по-мощна туба. Само това ми е идеята.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом имаш оригинален усилвател с буфер отзад, би трябвало лесно да можеш да използваш сигнала и управляващия + от неговата букса. Остава само да си пуснеш силовия кабел от акумолатора и това е. Аз съм си го направил това, но съм с Ауди Concert 2 и без навигация.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами такава ми е и на мене идеята, но някои ми казаха, че ще да ми дава грешки навигацията... и за това се допитвам и тука... ако някой знае нещо по въпроса да ми даде идеи... :):):)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вземаш си усилвател + субуфер, или активен суб, с възможност за вход по-високо ниво. Сигнала се взема от трасето за фабричния суб или задните говорители. Монтажа е прост за човек имащ си представа какво прави и когато мултицет-а му е познат уред. Малко е играчка откъм разглабяне, сглабяне и настройка, но нищо чак толкова сложно. Обаче фабричния суб бих го махнал, ако ще слагам друг. Инак ако свирят двата ще е какафония, манджа с грозде ще стане...
Нищо не се пипа по фабричния плеър, никакви побългаряванки и прочие Ганя истории.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...