Jump to content

Турбо TD04HL-13t-6 за 1.8Т


James88

Recommended Posts

Здравейте колеги. Искам да попитам дали е възможно монтаж на турбина TD04HL-13T-6 / MFD 49389-04501 на А4 1.8Т BEX ? Подходяща ли е за 1.8Т и как би се държал автомобила? Също ако е възможно някой да я сравни с к03-73 или друга по голяма, за да видим евентуални плюсове за мощност над заводската. Цената на тази турбина е доста апетитна за чисто нова оригинална.

Очаквам мнения.

 

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цената за ТК може да е апетитна но това е едва началото на разходите за оползотворяването и.. B)

Можеш да прочетеш целия борджурнал https://www.drive2.ru/r/audi/288230376151926536/  С търсачката можеш да намериш и много други теми в drive2.ru.  Цялата серия TD е неубиваема. От това което съм прочел съм останал с убеждението , че TD04HL-15T-6 е най-подходяща за 1.8Т. Като след време може лесно да я ъпгрейднеш до 18/19Т.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А какви са разликите между к03-73 и TD04HL-13T-6 ? Мицубишито по-голяма мощност ли дава от к03-73? Идеята ми е следната: Вървежа да се подобри с малко, но турбината да е по надеждна от к03-73 и да не загрява чак толкова. Също какво е необходимо от TD04HL-13T-6 да стане TD04HL-15T-6? Разликата само в компресорната част ли е между тези двете?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С тези въпроси, които си задал най-добре не пипай нищо по колата. Слагай му "чип" на този ВЕХ, махай катализатора и това е. Нагоре е скъпо и трудно за надлъжен 1.8Т.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Колега задал съм конкретни въпроси очаквам конкретни отговори. Аз информацията, която търся ще я намеря по един или друг начин. Интересуваше ме мнения на колеги, които са се сблъсквали с такива турбини. А относно, какво да правя с моят личен автомобил аз си знам най-добре. Въпросните модификации, които предлагаш не ме задоволяват, казвам го от опит. С чип определено има голяма разлика, но от 1г. автомобила ми е сток. Питам за MHI, защото имам такава употребявана.

Редактирано от VBI
Цитиране на предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...