Jump to content

Recommended Posts

Здравейте мисля да си купя ауди а7 2015 куатро 272к.с.много бих се радвал да споделите мнения за този автобмобил.какви проблеми да очаквам.и изобщо общи впечатления за него.заслужава ли си високата цена и т.н.благодаря

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Даа, прилична динамика ,скъпа поддръжка и т.н. 

Приятна кола е, стига да не гледаш за такава У България, че там е пълно с  изненади. Евентуално може да се намери някоя с удължена гаранция от ,но предполагам бюджета ти е съобразен с местния пазар. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Братовчед ми има А7 блек едишън 3.0TDI 326к.с. и е супер пъргава и динамична кола ,като разход е около 10/100 ,но той има доста тежък крак. Иначе колата вози разкошно и с 20'' джанти ,но с 19 е по-добре. Като цяло яд му даде ключалката на резервоара ,но пък швабите са направили резервно отваряне през багажника. Има едно леко хлопане в предницата ,което никой не успява да хване от къде е (порше юг , Порше запад , Чавдар до зоопарка). Иначе колата е супер ,няма какво да си кривим душата , ако е с резания (по-красив) волан ,няма подгрев ,а ако е кръглия има, ако е с по-красивия салон няма обдухване , по-грозния има. Малко е куца тая работа ,но пак казвам колата е супер , с 265км/ч е на 3000 оборота.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Избягвай моделите с S-Tronic скоростна кутия, ако ще взимаш А7 гледай да е битурбо - 320 или 326 к.с., там е с 8 степенна кутия която не прави проблеми. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вече съм горд собственик на тая красавица.колата е страшна класа.аз до сега карах 2011 мазда 6 но това е съвсем друго измерение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...