Jump to content

Ремонтни комплекти за странни марки


Recommended Posts

Здравейте,

Наскоро си купих газов инжекцион 2ра ръка, още не съм го монтирал, но като гледам изпарителя отвън, видимата част на мембраните е напукана, викам си "ще ги сменя, лесна работа". Проблема е, че марката е Platincа. И мембрани не се намират особено лесно. Намерих едни в сайта на Фобос, но не съм сигурен, дали са правилните, а не ми се ще да разбутвам сегашните само за да ги погледна в случай че работят. Точен модел на изпарителя не мога да дам в момента, тъй като не е при мен, но не мисля и че пишеше. Прилича на този:http://avtogas.bg/izpariteli-za-gazovi-inzhekcioni/30-izparitel-za-gazov-inzhekcion-turski.html
Това са въпросните мембрани:http://fobosgas.com/product/1249/membrana-memteh-za-izparitel-platinca-sgi.html

Също искам да попитам за ремонтни комплекти за дюзи на марката Europe Gas (EG) модел RAILGAS. По нашите сайтове намирам единствено за Valtek и Rail. Аналози ли са на някои от тях?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютно не си струва подмяна на мембраните на цената на половин изпарител - за 60лв си взимаш нов в гаранция и го караш поне 50-60 000км без проблеми. Със смяна на мембраните не е гарантирано, че изпаритела ще си върне параметрите като нов, затова и не си струва процедурата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...