Jump to content

Прилични цени в Дупница..!


99ufo99

Recommended Posts

Забелязвам в последно време, в мобиле бг най-приличните обяви за Ауди-та ( само за това гледам ) са все от някви автокъщи в Дупница... та се чудя на какво се дължи тази работа..

вие как мислите..? да каже някой ако си е купувал от там... да не са някви " лекувани " на местно ниво..? :dance:

Пример: http://mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&l...2814&f1=details

http://mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&l...2056&f1=details

другаде такива оферти немога да вида.. кое е реално и кое не е..? кажете си мението.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 51
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

реалното е че в дупница влизат по 10-15 автовоза на седмица и че при 60 хиляди град там има 30 автокъщи и това е бизнес за половината град. Реалното е че в Милано е по-лесно да чуеш бългаска реч с дупнишки диалект отколкото италиански.

Реалното е че дали ще си купиш кола от дупница или от горубляне тя идва все от едно и също място - дупница, само че едните ги продават прекупвачи.

Аз лично доста коли съм купил от там, кои за приятели, кои за препродаване и съм доволен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

яснооо.. значи с подходящ майстор-консултант под ръка, човек може да си намери прилична А 6-а на сносна цена.. :dance:

10х за мението !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно така е както казва Насти.Аз купих мойта то Дупница и съм доволен.Така че стягай куфарите за дупнишко и успех :dance::dance::dance:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно така е както казва Насти.Аз купих мойта то Дупница и съм доволен.Така че стягай куфарите за дупнишко и успех <_<  :(  :(

Всичко това е вярно за тиквите от Горубляне ,че се редят да чакат автовозите с предвартително поръчаните от тях автомобили!!!

Трябва да имаш много твой човек ,че иначе така ще те изпържат :(

на всеки автовоз качат и по някой друга удряна или предгрявана кола за такива "тарикати" от мобиле.бг

Има два сервиза в града и те тяхни хора ,без номера как ще караш до Сф за диагностика!?!?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко това е вярно за тиквите от Горубляне ,че се редят да чакат автовозите с предвартително поръчаните от тях автомобили!!!

Трябва да имаш много твой човек ,че иначе така ще те изпържат  <_< 

на всеки автовоз качат и по някой друга удряна или предгрявана кола за такива "тарикати" от мобиле.бг

Има два сервиза в града и те тяхни хора ,без номера как ще караш до Сф за диагностика!?!?

Не виждам какво е " тарикатското " като гледаш обявите от мобиле.бг ????

Аз да не съм врачка да знам от някъде си какво се продава в Дупница ?! :( :

Пък относно " изпържването " ... ами ще пържат до момента в който някой пострадал не спретне едно кипричко Уебсайт-че ... и им разбута тотално далаверката.. :bia: повярвай ми.. и мижавата анти-реклама е пъти по-силна и от най-добрата реклама..

хората са достатъчно грамотни... и един такъв като мен.. като прочете че еди къдеси са мошенници и ебават клиентите... със сигурност няма да си купи и Трабант от тях :( :

Много добре знам колко струва една А6-ца в Италия... не че немога да ида и от там да си взема.. но за 2 бона разлика... което смятам че е нормална печалба.. не си струва да се разкарвам...

Естественно най-добре е от свой човек да я вземеш... лошо е ако нямаш такъв.. :( .. е аз уж имам... и чакам.. да вида на какви " яйца " ще ме насади :) че после ми е по-лесно да се разправям ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 11 months later...

Аз съм от Дупница. Случайно попаднах на този форум. по принцип съм уеб дизайнер, и остро ме интересува идеята да направя сайт, който да обслужва клиентите на дупнишките автокъщи в страната, които не знаят какво се предлага в града. Според вас, ще има ли смисъл такова начинание, като се има предвид, че много хора от страната са в неведение за това какво се предлага тук и на какви цени, затова се стига до спекулации и прекупвачи? Ще бъда много благодарен на всеки, които ми отговори. За мен е важно мнението на хора, които не са от Дупница. Благодаря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой ще ме линчува :wall:, аз все пак съм от Дупница :blink: , знам за какво става въпрос :bia: Идеята ми е дали ще има полза от такъв сайт, тоест ще влезе ли в употреба като информационен, или сериозните клиенти на автото в Дупница имат други източници на информация. В смисъл, ако съм от Каварна, има ли друг начин да разбера какви са оригиналните цени на колите, а не тези, пре 5 Горублянски капиталисти, дето ги гледам 4е всяка вечер се редят пред автокъщите и чакат автовози:bia: 10X

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

единия вариант е:еми те точно прекупвачите са си поръчали тези коли!!!инак кои ще ги купи ?краиния купувач ли?които не е чувал ,като мен,че точно там идват автовози с доста коли!!!?а и да чуе ,аз от пловдив да се вдигна да ида до дупница и да си купя кола ,която няма как да погледна е доста трудно осъществимо,за това прекупвачите си имат постоянна връзка с тея вносители и за тва става работата!!!

или другия вариант е :преди време и впловдив имаше същата врътка и аз съм взимал няколко коли от там!!един циганин в село дълго поле внасяше яко автовози с коли и ние прекупвачи да не пътуваме до холандия и германия ги взимахме от него ,но тои се усети и почна да търгува с тежки машини ,там има повече ляб!!!

ии ще те линчуват прекупвачите щото дефакто по този начин краиния купувач ще иска да ги прескочи за да спести някои лев,дет се казва и така да им се изяде ляба!! :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в някои случаи е еднаква в някои не е ,поне когато аз се занимавах с тва беше така!то зависи и от конкретната кола!!!ако е някоя лачена може да се играе с цената ,ако е някои гроб гледат да го разкарат ,за да не се задръстват!!! :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми естествено че не е. Мисълта ми е следната, има ли смисъл от сайт, от величината на Mobile.bg, който да обслужва интереса на клиентите, които биха пазарували от Дупница, без значение дали те са прекупвачи или не, защото добре знаем, че цената на една кола е нещо доста обширно и винаги варира в порядъка на 300-500 лв. Отделно, прекупвачите купуват колите на цени различни от тези, които се обявяват в дупнишките автокъщи, защото купуват на едро. Така че, това няма да им бръкне в джоба кой знае колко, просто според мен ще се навъдят нови. А другата положителна черта е, че ведъж за винаги ще се внесе яснота по въпроса с тия коли в Дупница и ще спрат всякакви спекулации, както и факта, че хората от цяла българия няма да идват абсолютно на сляпо. А има такива, които се вдигат от другия край на страта, просто за да разгледат, защото не знаят какво има. Та има ли смисъл да се занимавам или не. :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

те разчитат на бърза продажба за да се въртят парите и да бегат веднага за нови коли!!!! тези коли които останат са кофти в повечето случаи!!!

малко е субективна преценката дали има смисъл от такъв саит!!и може да се дискутира до безкраи!!

за теб лично ще има смисъл да организираш търговците да рекламират в твоя саит постоянно нововнесените си коли ,като ти се плаща за това и така ще обслужиш тяхния интерес !е и на краиния потребител ама....!!само че има мобиле.бг където е без пари рекламата ,а и вече със традиции и история един вид,а и всички го знаят ,тепърва да се разработва нов саит си е сериозна работа!! :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направи такъв саит аз преди около 2 месеца идвах в София да гледам за автомобил и сега си взех от една авто къща от Варна а бях чувал че в Дупница се внасят много автомобили и едва ли не се зарежда цялата страна оттам добре е ако има яснота и информация за автокъщите там просто хората ще са наясно с офертите на преките вносители и избора от автомобили

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е я, сериозна, аз ги бълвам серийно. В крайна сметка ще го направя, пък каквото сабя покаже. Инвестицията е 40 лв. за домейн. :wall:

грешно се изразих- да се рекламира !!!и аиде после даи инфо и адрес пък да видиме кво ще излезе! :blink: а и не е малко да се рекламира по форумите има бая народ из тях!! :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При това положение, мисля че до няколко дни ще е готов. :wall: Благодаря на всички за съдействието. След като го направя ще ви дам линк и Аудитата ще ги пуснем по-тънко. :blink: За теб, Кольо, специално намаление:bia:, беше ми много полезно мнението ти. Благодаря отново. Начинанието наистина е сероизно и ако има някой, който изразява някакъв интерес, без значение, аз вече се регистрирах тука, така 4е ще следя форума. Благодаря отново на всички.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен ще има голям смисъл от такъв сайт. Аз лично бих го ползлвал често. Най-важното е да се създаде доверие у клиента. Направиш ли такъв сайт, ориентиран към коректните взаимоотношение доставчик-купувач, няма начин да не се котира.

Действай смело!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все повече си мисля че ще има резултат едно такова нещо, то аз почти го сглобих, регнах един домейн та ще видим в най-близко време какво ще се получи...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте :lol: !

Реших да пусна първият си пост във форума именно в тази тема, защото в момента си търся кола /спрял съм се на А4 Комби TDi Quattro 110hp или отново на БМВ Е36 320/ и освен това последните си 2 машини съм купил именно от Дупница и Кюстендил.

Съгласен съм с мненията на колегите преди мен относно качеството и цените на колите в Дупница - действително там се внасят най-много и най-регулярно употребявани коли в БГ, на най-ниските цени, а и продавачите са доста разбрани /поне на такива съм попадал аз ;) /. След като на два пъти съм навъртял по 1200 км дотам /от Варна/ си е струвало + късмета естествено :D ... Проблемът на местна почва /все пак града е много малък/ е липсата на оторизирани сервизи, в които човек да направи оглед и диагностика на избраната кола :wall::blink:, като в най-добрия случай се задоволяваш с оглед на хидравличен крик и пробно каране... А знаете какви "изненади" остават скрити при по-новите модели на "Ауди" без закачане на VAG-а :bia:

Май прекалих с увода :bia:, смисъла на поста ми е, че подкрепям начинанието на колегата cerberium за сайт, който да обслужва автокъщите в Дупница - лично аз съм изпращал и ще изпращам познати да си купят употребявана кола оттам, а този сайт ще бъде много полезен като инфо. Може би проблем в случая ще бъде твърде бързото освобождаване / продаване на колите /предварителни заявки, чакащи прекупвачи от цялата страна.../ след пристигането им на място и оттм недостатъчно участие на колегите търговци с техни коли в сайта :) . Ноо, като местен човек, колегата cerberium има грижата за това ;) !

УСПЕХ от мен и чакам да видя резултата :) !

Редактирано от THUNDERstruck
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...