Jump to content

Audi a3 Sportback 1.9 TDI


Recommended Posts

Колеги попрочетох бая от форума за тези аудита и съм се спрял на такова с този двигател. Харесал съм ето това и утре ще ходя да го гледам. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11414476287450553&slink=7x8q45

Ще погледна как работи двигателя , пуши ли , ще искам да го покарам да видя и съединителя как е. Някой може ли да даде съвет ако има напредвид кое още да гледам някакви слаби места и т.н.

И другото което ме притеснява е ,че всичките такива които гледах са с по различен капак на двигателя този защо е такъв ( аз съм гледал с този капак http://i.ytimg.com/vi/bMEWY3TveNI/maxresdefault.jpg   ).

Редактирано от Иван Лютов
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2 години... ти ме закопа човек следя ги от 2-3 месеца всички обяви ,защото 1.9 -ките са рядкост и тази обява поне в mobile е от около 3-4 дни :D сигурен ли си че е същата кола ,защото ако 2 години не я е купил никой значи не става за нищо. И другото което е двигателя е от новите 105 коня нали ? защото ми прилича на този от старите а3 -ки 110 коня които са ,а може и да се бъркам.

 

 

PS:Така значи един приятел разгада снимката на двигателя наистина е от старата а3-ка. Явно човека е объркал като е правил обявата, защото като му се влезне в профила да се разгледат и другите обяви има обява с а3-ка 2001 година със същата снимка. Остава въпроса дали наистина тази кола стои от 2 години...защото обявата е от скоро поне аз преди не съм я виждал.

Редактирано от Иван Лютов
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така гледах я днеска колата меко казано не става за нищо по-голям боклук не съм виждал никога.

Предната броня е ударена от 2 те страни и все едно е заварявана с електрожен не прилича на нищо, на всеки един от другите детайли по колата има удар или дълбоки драскотини(няма абсолютно нито един чист детайл) и предното стъкло е счупено. Вътре явно има защо да не са снимани предните седалки в окаяно състояние са даже има сменено едно парче кожа (сменено е  със сива кожа, а седалките са с черна) скоростния лост му липсва парче от кожата и се вижда дървото отдоло...таблото и корите на вратите и те са надрани жестоко направо трагедия.Като видях как изглежда въобще не съм я и палил така че за двигателя не мога да кажа нищо. По километраж пише, че е на 172 000 ,обаче според мене е много над 500 000 :)

За мене не струва и 5000 камоли 11 000 както и иска :D

Та колеги аз си изгубих времето и моят съвет е  ако някой реши да я гледа по-добре да не се разкарва излишно :)

Редактирано от Иван Лютов
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да, тя е....гледах я преди 2 години....аре година и половина, нямаше я на обява още.

беше цялата разколачена и я чистеха, изобщо не останах да я разглеждам...на 13ка май беше пусната тогава

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...