Jump to content

S8 D2 - Въпроси


Recommended Posts

Здравейте,
Искам да попитам относно автомобила S8 D2.Искам мнение от колеги ,които са карали автомобила знаят каква е подръжката и проблемите с модела.Дали да търся Facelift или не.Интересува ме обслужването на кутията и по конкретно този компютър ,който я управлява проблемен ли е ?.Благодаря предварително.
Поздрави:Христо

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ще взимаш такава кола, по-добре фейслифт. Най-големият проблем при автоматите е кутията. Не съм запознат много с тях, но мисля, че компютърът е най-безпроблемен на тази кутия. Обслужването не мотора е към 1000 лв, носачите са по 100-120 лв - 8 бр. Бензиновата помпа често дефектира и понякога спира да дърпа от едната секция. Фаровете не са много добри на тези години. Масло 8 литра, 2 въздушни филтъра. Данъкът е 400 лв. Най-големият риск е с кутията, всичко друго се преживява. Автоматът поглъща 12-13% от мощността на автомобила.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...

2 Филтъра за купето по-скоро! Фейслифт жив няма да намери. Разлика в скоростите между старата и новата няма, една и съща кутия. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

малко е на късмет такава покупка :) важно е да гледаш скоростите да са с "S" режим - този автомат е много по-надежден и работи много по-добре от този, на който можеш да сложиш на 2ра,3та и пр.

 

Като минуси: колата е бездънна няма. Почти няма не издухани екземпляри. Обслужването е скъпо и трудоемко.

 

Плюсове: няма друга кола с такава возия :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...