Jump to content

Проблем ESP


vFuyDs

Recommended Posts

Здравейте колеги

Карам си аз и изведнъж колата сякаш прекъсва или придърпва и ми светва лампата за ESP. И съм забелязал, че се случва винаги когато на таблото излиза, че водата е 60 °. Случвало ми се е няколко пъти като се има в предвид, че колата е загряла. Иначе нищо друго не се случва освен това прекъсване ( придърпване ) и ми свети лампата. Но все пак ме дразни и искам да се оправи ето и снимка 780add93627e8042f77a3bdcf4cc897e.jpg

Благодаря предварително и се извинявам ако има такива теми а също не съм разбирач и се извинявам ако нещо не съм обяснил както трябва и т.н.

Поздрави

Редактирано от vFuyDs
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти   колега   , направи си  диагностика    и виж какви  грешки  евентуално  имаш   хубаво  е да  видиш  живите данни от  датчиците  на   АБСа  и  второто което ми прави впечатление  голямата  разлика  в температурата  на маслото  и   антифриза   което за мен  не  е нормално  при диагностиката  пусни  и  един тест  на уредите   и накрая   направи си регистрация във фолсваген  форума  иси пусни  въпроса  и там   пичовете са по отзивчиви  и солидарни  тук повечето са със самочувствието ,че са хванали монсей  за жезала     успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за придърпването нз какво да ти кажа но за иеспито на мен ми е светвало от ключето на педала на спирачката и от ниско напрежение (алтернатора незарежда както трябва.а както каза колегата голф виж на модул АБС датчиците дали имат разминаване с км/ч въпреки че аз имах с единия и лампи не са светили простоо спирах винаги на АБС.и и принцип първо загрява водата до 90 след това маслото а при теб сега е обратното или уредите са се шашнали или имаш заминал термостат.ваг ком му е майката :)

Редактирано от Jordan Atanasov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Извинявайте, че отговарям толкова късно,но имах доста работа в последно време и намах време да влизам във форума :D Благодаря за съветите. Искам да кажа че смених датчика за температурата на водата и след това всичките проблеми изчезнаха :D

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...