Jump to content

Ауди 90 няма ток до помпата


_Joro_

Recommended Posts

здр. Колата е Ауди 90 ps мотор 2.0 115к.с 5цилиндров и имам следния проблем. Когато закупих колата беше карана само на газ на бензин нищо не се случваше, на газ гърмеше палеше трудно и ми писна и разкарах газовото. Проблема в момента е, че като дам на контакт до помпата не идва ток погледнах бушона здрав е мислех си че е от релето подадох му директно ток и цъка което ме кара да мисля че работи но въпреки това като меря долу на буксите на помпата ток до там не отива и на помпата буксите са с два цвята червен и син кое и + кое -. Моля за съвет къде да търся проблема.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше добавено реле но аз върнах инсталацията както си е била заводски, а релето си работи пробвах и с него и без него все си няма ток. Взех нова помпа старата беше спекла от застоял бензин който миришеше ужастно и сега ще промия резервоара ще сменя и горивния филтър.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тръгна ли помпата? От шофьорската страна при АСЕ има два кабела, от които единият е за помпата. Ако питаш защо, не мога да ти отговоря. Един колега от форума си беше закупил нова помпа, потенциометър и какво ли още не, накрая му казах да провери този кабел. Оказа се че се е откачил. незнам при теб как е , но огледай около двигателя за откачени кабели, по спомен беше с жълт и някакъв друг цвят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще огледам още няма ток до помпата, а и нямах време да се занимавам тези дни. Ако не стане ще пусна други кабели до нея и ще заработи: ) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...