Jump to content

Проблем-светнаха на таблото на Ауди А6 -2003г иконите на ESP и ABS


VALENTIN7

Recommended Posts

Проблем-светнаха на таблото на Ауди А6 куатро 180 к.с.,2003г. иконите на ESP и ABS ,мих двигателя предния ден,накладките на спирачките са за смяна,може би има връзка,предполагам че някой има отговор,благодаря предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На всички коли, които съм имал, мия двигателите 1, или 2 пъти годишно (бензин и дизел). Обичам да ми е чисто под капака и да виждам, ако излезе от някъде теч, а не всичко да е тъмна индия и едно наливане на течност за чистачки, да оставя траен спомен по пръстите. Досега не съм имал проблем, не че не е възможно, но трябва да се внимава къде и как се пръска.

 

До авторът на темата, пиши ЛС на колегата buzzy - през един пост над моя, за да си решиш проблемите със спирачната система.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Огледай буксата на абс-а ,извади я и виж за вода,около акумулатора пръска ли с вода?

колега здравей,наистина доста пръсках с вода двигателя и около акумолатора,днес бях в сервиз,като обясних точно така ми каза приемчика,веднага свали буксата зачисти я,трудно е свали и качи дори не сложи уплатнението,закачи колата на компютъра грешката беше  ABS,но със зачистването беше наред,направих тест доста покарах и не светнаха иконите,но сега като се прибирах с колата на дясен завой и рязко влизане в него проблема е пак налице, ако е възможно дайте съвет,благодаря предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...