Към съдържанието


Снимка

проблем с турбото А4 1.9тди пд 116к.с


  • Моля влезте във форума за да отговорите
8 отговора в тази тема

#1 dimov

dimov

    User

  • Members
  • 2 Мнения:
  • Kaра:A4 1.9tdi

Публикувано 17 юни 2007 - 17:10

Имам грижа голяма искам да попитам ако някой е имал този проблем за :колата тръгва нормално но след 2500 напражо умира нямам проблем с разход на масло или с пушек .Ходих на сервиз и там нищо не откриха работи перфектно но не върви.Тук един колега каза фултър за горивото но на мен ми е малко невероятно при положение 4е съм го сменил преди около 4500-5000км ????Дайте съвет щото не мога да спя ве4е :hilezh:)))4уствам некви като мине 2500 и набира много бавно не като 1.9тди пд 116 ами като голф 2 1.6д ужассссс

#2 stani76

stani76

    User

  • Members
  • 3697 Мнения:
  • Gender:Male
  • Location:София, България
  • Interests:Семейство, Приятели
  • Kaра:две и пет тъдъи

Публикувано 17 юни 2007 - 17:52

Все пак една дигностика направил ли си? Примерно при Мишо или в супердизел?

#3 Niko_F1

Niko_F1

    User

  • Members
  • 39 Мнения:
  • Gender:Male
  • Kaра:Audi A4

Публикувано 17 юни 2007 - 19:31

Моята правеше нещо подобно. Вървеше си добре, но като стигнеше 100 км все едно няма турбо. Но след като я изгася и запаля пак си вървеше но до 100. Когато направи така започвам да свалям предавки но не може да качи обороти. В дизел център оправиха проблема за 40 лв. Но не се сещам какво точно направиха на турбото за да се оправи. Така че не се плаши много, ще оправиш проблема. :2gunsfiring_v1:

Редактиран от Niko_F1, 17 юни 2007 - 19:33.


#4 Wizi

Wizi

    It's probably me...

  • Admin
  • 13879 Мнения:
  • Gender:Male
  • Location:127.0.0.1
  • Kaра:назад

Публикувано 17 юни 2007 - 21:10

Залагам десетачка, че е електро-магнитното клапанче на турбото :hilezh:

... и още нещо: пробвай да си пуснеш следващата тема на верното място :2gunsfiring_v1:

#5 bscsystem

bscsystem

    User

  • Validating
  • 184 Мнения:
  • Kaра:квото му падне

Публикувано 18 юни 2007 - 15:21

Като изключиш от скорост пълни ли си оборотомера ? Ако го пълни изкл. от скорост, а като си вкарал на предавка умира си погледни маркуча към турбината да не се е извадил. На мен така ми се случи ...

#6 SLO

SLO

    Professional driver

  • Members
  • 3126 Мнения:
  • Gender:Male
  • Location:Sofia,Strumica R.Macedonia
  • Interests:Нямам
  • Kaра:самолет

Публикувано 19 юни 2007 - 00:03

Залагам десетачка, че е електро-магнитното клапанче на турбото :wink:

99.9% :blink:

#7 niks76

niks76

    User

  • Members
  • 97 Мнения:
  • Kaра:audi A3 1.8 20V

Публикувано 19 юни 2007 - 01:29

a дебитометъра ти какви стоиности дава гледахте ли?

#8 1c01342

1c01342

    User

  • Members
  • 89 Мнения:
  • Gender:Male
  • Location:BG. Burgas
  • Kaра:Audi A4 1.9TDI

Публикувано 20 юни 2007 - 22:20

mhm ne ot turboto e gumenite vrazki si proveri nqkoq ot tqh se e skasala ili razhlabila
az imah sa6tiq problem spoko :wall:

#9 audi A4 1.9TDI

audi A4 1.9TDI

    User

  • Members
  • 461 Мнения:

Публикувано 21 юни 2007 - 08:35

Ако има скъсана връзка ще пуши.
Клапанче или дебитомер. Без тест в движение нищо няма да установиш.




0 Потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

mobile.bg