Jump to content

в час по трудово

oooo

Recommended Posts

• Отговори 78
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Според мен се подготвя да участва в "Основен ремонт"-сега точно е готова за цялостно боядисване и изпъване,а и всеки момент ще и се прасне един 6000 кубиков мотор "смол-блок" с 2 четирикамерни карбуратура/тия от "Дискавъри" ряпа да ядат/.Успех! :bia:

Редактирано от jordanik
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали колегата сподели в една друга тема,че се е изчеластрил с некъв.... та мое онова купе за друго да не става и сега всичко да прехвърля тук......

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това май е доказателство ,че колата е след основен ремонт малко преди да я пусне в купува-продава!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темата може би трябва да е "Труд и творчество",Труда го виждам , ама творчеството още го няма ОООО сега гледа темата ама нищо не пише :respekt:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ще напише бат Орлин.Ама крайния резултат ще е супер според мен. Total Rebuild на ауди 90.

Бат Орлине пусни и снимките на черната стрела. :D

Нали знаеш за силовите манипулации кой да търсиш. :respekt:

Редактирано от to6o1.8ss
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Всичкото много хубаво колега, но да вземете да драснете 2 реда с идеите си, понеже аз лично мога да изнамеря поне за 50 страници ей такъв снимков материал :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичкото много хубаво колега, но да вземете да драснете 2 реда с идеите си, понеже аз лично мога да изнамеря поне за 50 страници ей такъв снимков материал :)

Колеги аз мисля ,че ще става ГОРСКИ , (оооо) та сега я подготвя за КАНУФЛАЖ хахаха УСПЕХ КОЛЕГА :hilezh::wall::hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...