Не ми работи парното.ПОМОГНЕТЕ
Публикувано 07 септември 2009 - 21:40
Публикувано 07 септември 2009 - 21:52
Публикувано 08 септември 2009 - 09:40
Аз моето го пропуших с водоструйка внимателно.
Публикувано 08 септември 2009 - 10:41
И аз уш го отпушвах сьс вода но пак не топли.Сьс по силна струя ли трябва да пробвам.Като го отпушвах не излязоха никакви боклуци и си помислих чее от нещо друго,за това питам ако някои има сьщия проблем.Запушено ти е радиаторчето.
Аз моето го пропуших с водоструйка внимателно.
Ако си от Варна мога да дойда да го погледнеш yoda. Или около Варна.
Публикувано 11 септември 2009 - 23:47
Здравеи сьштия проблем имах миналата зима.В никакьв случаи него надуваи под налягане повече от 0.5 атмусфери,ас гонадух на околу 2/2.5 и се указа чесамго повредил.Значи понеже двете траби на радиатoчето са една до друга помежду им има пластмасова преграда която отклунява входяштата вода(това е дясната траба)зада премине през охладителните трабички на самото радиаторче и да излезне тогава през изходящата лява траба.Самите трабички в радиаторчето са Ф5мм и вьв тях Немеца е и поставил медни спираловидно навити ламаринки които правят отворите оште по малки и лесно запушаеми от котлен камьк оломки от рьжда и тн.При евнтуано надуване тази преграда при запушено радиаторче се чупи и входящтата вода не преминава през радиатора а се врьщта веднага през лявана траба и затова не топли както ас направих и се наложи даго сменям и тогава катого разглобих от лубопитство видях какво сьм направил.Затова пробваите сьс препарат и когато го промивате наливаите от лявата (изходяща)зада излиза мрасутията през входяштата там от кадето е влизала заштото там е повече ,поне на моето така беше.Успех дано несиго повредил вече че много расглабяне те чака при евентуална смяна но нямаш проблеми ше помагам ако имаш нужда.И аз уш го отпушвах сьс вода но пак не топли.Сьс по силна струя ли трябва да пробвам.Като го отпушвах не излязоха никакви боклуци и си помислих чее от нещо друго,за това питам ако някои има сьщия проблем.
Ако си от Варна мога да дойда да го погледнеш yoda. Или около Варна.
Публикувано 12 септември 2009 - 00:01
Публикувано 12 септември 2009 - 00:52
Изчерпа ти се правописната кирилица ли?
Публикувано 12 септември 2009 - 08:47
Мерси Ице но аз така и така ще я разглобявам заради клапите че и те са заминали.Но ако имам нужда от помощ ще пиша.Аз щея карам на майстор в Слънчево,ако нещо тои не успее ще потарся помоща ти,благодаря все пак.Здравеи сьштия проблем имах миналата зима.В никакьв случаи него надуваи под налягане повече от 0.5 атмусфери,ас гонадух на околу 2/2.5 и се указа чесамго повредил.Значи понеже двете траби на радиатoчето са една до друга помежду им има пластмасова преграда която отклунява входяштата вода(това е дясната траба)зада премине през охладителните трабички на самото радиаторче и да излезне тогава през изходящата лява траба.Самите трабички в радиаторчето са Ф5мм и вьв тях Немеца е и поставил медни спираловидно навити ламаринки които правят отворите оште по малки и лесно запушаеми от котлен камьк оломки от рьжда и тн.При евнтуано надуване тази преграда при запушено радиаторче се чупи и входящтата вода не преминава през радиатора а се врьщта веднага през лявана траба и затова не топли както ас направих и се наложи даго сменям и тогава катого разглобих от лубопитство видях какво сьм направил.Затова пробваите сьс препарат и когато го промивате наливаите от лявата (изходяща)зада излиза мрасутията през входяштата там от кадето е влизала заштото там е повече ,поне на моето така беше.Успех дано несиго повредил вече че много расглабяне те чака при евентуална смяна но нямаш проблеми ше помагам ако имаш нужда.
Публикувано 21 септември 2009 - 16:23
Публикувано 21 септември 2009 - 19:03
Аз бих искал да ползвам услугите на маистора ако е от София,би ли ми казал координати някакви?Благодаря ви колеги за имформацията и помоща която ми дадохте,аз вече имам парно
![]()
![]()
Смених радиатора и оправих клапите,незнам дали сам дал много кинти но намен 150лв не ми се вийдат много.Ако някои се интересува каде се намира майстора ще го насоча.БЛАГОДАРЯ ВИ КОЛЕГИ
Публикувано 21 септември 2009 - 19:42
Съжалявам колега но е от ВарнаАз бих искал да ползвам услугите на маистора ако е от София,би ли ми казал координати някакви?
Публикувано 23 септември 2009 - 16:55
0 Потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни