Разкодиране на касетофон - Ауди А4
Публикувано 09 ноември 2010 - 20:21
Може ли за помощ да ми кажете как да разкодирам оригиналния касетофон на Ауди А4 - 1998 година - 101 коня
Пише постоянно SAFE - на него и как да го активирам - а кода го знам
Благодаря предварително
Публикувано 09 ноември 2010 - 20:35
Но в момента не се сещам кои копчета се задържаха.
Потърси с търсачката сигурен съм ще намериш решението на проблема на много места.
Редактиран от MAPTO7007, 09 ноември 2010 - 20:36.
Публикувано 09 ноември 2010 - 20:46
Имаше комбинация от задържане на 2-копчета след което ти позволява да въведеш 4-цифрения код.
Но в момента не се сещам кои копчета се задържаха.
Потърси с търсачката сигурен съм ще намериш решението на проблема на много места.
На chorus2 комбинацията е RDS + SCAN пишеш кода и пак ги задържаш
Публикувано 09 ноември 2010 - 23:25
Прикачени файлове
Публикувано 10 ноември 2010 - 00:06
Ето така изглежда касетофона
Опитай със FM+DX , задръж ги , въведи кода и ги задръж пак
Поздрави
Публикувано 10 ноември 2010 - 00:26
Опитай със FM+DX , задръж ги , въведи кода и ги задръж пак
Поздрави
Да това мисля да направя - сега четох из един руски форум.
Мерси много дано успея.
Публикувано 10 ноември 2010 - 08:46
Публикувано 17 март 2011 - 20:41
касетофона ми е Chorus. След като търсих в книжката за радиото видях че точно от корицата половината е изрязана, и има пунктир около нея (явно там е бил кода). След това на връзките с ключовете (3бр) имаше една пластмаска която се отваря и вътре видях залепен стикер AUZ8Z0V6030204 и под него 4-цифрен код. Зарадвах се и побързах да вкарам кода, първия път нищо не се получи, помислих си, че е защото бях остави на контакт, след тва отново опитах само с вкаран ключ и отново не стана. И тук идва въпроса ми сега какво да правя?
Може ли някой да препоръча сервиз или човек от Варна за да го разкодират ? и изобщо дали тоя стикер е бил за серийния номер на радиото заедно с кода?
Благодаря!
Публикувано 18 март 2011 - 19:01
DSC01058.JPG 465,22K
102 Брой сваляния
Публикувано 18 март 2011 - 19:12
... не се ядосвай със старата машинка , а отивай в някой сервиз да го разкодират струва 10-15 лева
Публикувано 18 март 2011 - 19:30
Публикувано 19 март 2011 - 11:56
По-долу е процедурата за повторно активиране на радиото, ако на дисплея се показва "SAFE". Важно е, че процедурата се следват в правилния ред.
Включване на радиото. Радиото дисплея се показва "SAFE".
Натиснете FM2 (TP) и RDS бутони едновременно и задръжте, докато "1000" показва на дисплея. Отпуснете бутоните. Не натискайте тези бутони отново, в противен случай ще разгледа радио "1000", за да се кода.
Използвайте настроени бутони 1 ... 4 да въведете четири-цифрен код от радиото карта. Настроени бутон 1 съответства на първата цифра, бутон настроени 2 отговаря на втората цифра и др всяко натискане на бутона за увеличаване на броя по 1.
След като кодът е показано на дисплея е правилно, натиснете FM2 и RDS бутони едновременно и задръжте, докато думата "SAFE" се появява на екрана, след това отпуснете бутона.
Радиото трябва да отключите и да бъде използваема малко след това.
Ако неправилен код се вписва думата "SAFE" се появява, първо миг и след това непрекъснато. Можете да се повтаря по-горе стъпки, за да отключите радиото още веднъж, броят на опитите ще бъдат показани на екрана. Ако неправилен код се вписват отново, радио ще бъде заключена в продължение на около един час. След един час - по радиото трябва да остане и ключът трябва да остане в запалване заключване - ако на дисплея излиза това можете да повторите процедурата по-горе, за да отключите отново. Цикълът - два опита, един час заключване-нагоре - все още се прилага.
Ако загубите си радио код, се свържете с вашия Audi дилър.
Забележка: Някои европейски пазар Концертът радиостанции имат бутона TP вместо FM2 бутон, така че описанието по-горе с тези звена ще изисква натискане на TP и RDS бутони едновременно.
Публикувано 19 март 2011 - 13:59
Публикувано 15 януари 2013 - 19:24
Публикувано 16 януари 2013 - 18:02
С налучкване не става.
И още не съм чувал някой да си е сменил кода с по-лесен за запомняне.
Другият вариант е да се иде в някое представителство на АУДИ и на място с колата по номера на касетофона да му намерят правилния код (ако се съгласят).
Това е.
0 Потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни