Jump to content

Пролетно разчистване на мазето


Recommended Posts

Здравейте, колеги. Мазето ми влиза в планов ремонт и трябва да се разчисти от някой неща, които за мен са непотребни, но е много вероятно да вършат работа на някой от вас

Пълен списък на продаваните неща:

1- Комплект Фарове и мигачи в отлично здраве, стъкла, рефлектори, закрепващи елементи,едносекционни VaLeo, оборудвани с крушки H4 на БОШ. Свалени са преди около 3 години от моето АУДИ, поради ъпгрейд с Ейндъл Айс на ФК. От тогава се съхраняват в оригиналния кашон с който дойдоха новите фарове в кашончета и кутийки. Цена на комплекта, няма да го разпродавам на части 150лв.

2- Управление за климатроник за Ауди А4,6 или 100 от последните години. Става за Аудита от А серията в периода 1944-1999г. Работещо, смъкнато е отново от моята кола, понеже не отговаряше по номер на моята инсталация и се наложи да го сменя с друго, което адаптирахме. В последствие разбрах, че е можело да се адаптира, ама така си остана в един шкаф на секцията. Цена 100лв

3- Комплект 4бр. летни гуми Continental Conti ECO Contact с размери 185/70/14 и дот 4806. Двете гуми са буквално нови, карани са само 3 месеца на лятото на 2010г.До тогава бяха резервни в две от сл.ни коли! Нямат лепенки, балони, кривини и прочее. Междувпрочем това май са най-добрите летни гуми, които съм карал някога. Цена на целия комплект 130лв

4-Комплект от 2бр летни гуми Lassa Miratta с размери 155/80/13, с дот 2802, без лепенки, кривини или балони, на финала на жизнения си път са, вижда се от снимките цена 40лв.

5- Комплект от 2 бр летни гуми Michelin Energy с размери 165/80/13 с дот някъде в средата на 2005, ама утре ще ги снимам. Без лепенки, и прочее цена 40лв.

6- Единични бройки летни гуми с размери 205/60/15 с дот 2005г едната е Dunlop SP Sport 200 с грайфер 3мм, без лепенки, балони и кривини. Другата гума е Continental Premium Contact с грайфер 4мм и дот 2003г. И двете гуми бяха на колата ми до 2008година, когато ги смених с нови. Цена на 2-те 30лв или 20лв бройката.

7- Лепило за студена вулканизация на гуми, двукомпонентно, смесва се с втвърдител. Приложението му е широкоспектърно, много добре се използва по вулканизатори и гумаджийници. марката е TIP-TOP разфасовка 1л. не е отваряно никога. Към него върви и комплект втвърдителя, който на етикет е произведен в ТИГЪР, Сърбия. Цената е 60лв

8- Магнитен Велоаргометър модел BK-145 марка NEO! Използван е не повече от 3 пъти, след което ентусиазма на жена ми премина и го командировахме в мазето. Сега обаче ми пречи. Гледам, че нов цената му е към 240лв. Така, че моя му търся 150лв.

Ето тук съм качил някой снимки, ако някой го интересува нещо по-подробно може да снимам още или да дам по-пълно инфо!

http://tradein.snimka.bg/automobiles/proletno-razchistvane.572344

Редактирано от ivailo_stoqnov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще се опитам да го видя, че не е при мен сега а в другия ми апартамент. Имам някакъв спомен, че беше със зелен стикер, и не се четеше много добре, ще го снимам много от близко и ще ти го изпратя!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...