Jump to content

Divak_Dimitrov

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    с желание

Персонална информация

  • Локация
    Сливен, България

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Divak_Dimitrov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Извинявам се за правописната, неволно е било, не съм оцелил Я-то а под него, от телефона влизам
  2. Помагайте колеги, появи ми се тази грешка изведнъж вчера вечерта и ми се забиха фаровете долу. Днеска я закарах да и изчистят грешката обаче няма как, грешката е постоянна и показва, че проблема е под мотора в лявата страна, машинката на адаптивните фарове. На някой случвало ли му се е този проблем и за смяна ли машинката?
  3. Как се запаметяват настройките на ключа за отключване и заключване през дистанционото
  4. Понеже колата ми е в сервиз в момента за обслужване и ми казаха, че ще иска 9 литра а в сервиза видях подготвени само 8, затова питам за пояснение, благодаря много за бързия отговор А има ли как да се смени езика на цяло от италиански на английски на навигацията
  5. Колеги някой може ли да ми каже колко литра масло събира мотора 3.0 ТDI Quattro 225 коня
  6. Да, но не съм запознат със сервизите във Враца, не съм го посещавал този град, от интернет знам че имат оторизиран WV / audi сервиз, имаше оставен номер, звънях да организирам нещата но никой не ми отговори. Варианта ми е там и да се надявам, че са честни и коректни професионалисти, макар и съмнително във малките градове, колко са такива.
  7. Може ли да се разчита според вас на сервизите за откриване на всяка по сериозна неизправност по мотор, скоростна и ГНП ?
  8. не за мръсното не може да се съди, на всички ни се е случвало да са ни мръсни колито особено преди или след дъжд, на снимката се вижда, че земята е мокра и, че колата седи на капки още, по предното стъкло си личи най-много
  9. Имам и резервен вариант, който ми е много по сигурен по мотор със сменени на скоро дюзи, поддържан и по окачване, но като визия не изглежда така. В смисъл не е S-line пакет, няма всички екстри като печки, bose озвучение , ел. щори и такива, но всъщност съм по склонен на него, някак си ми е по надежден. Годината е същата и при него 2006, мотора е същия 3.0 TDI Quattro, цената е долу горе същата от познат 13 му иска. Като цяло по-добре да не разчитам много на екстрите при избора, но ми се иска и да го видя този от Враца, защото ако наистина има начин да се разбере автомобила дали е изряден, ще си заслужава а и го дава също отделно с 4 зимни гуми на около 1000 километра. объркан съм, затова питам дали има смисъл да го гледам даже или да заложа на сигурното, докато не я изтърва понеже е капарирана от друг, но все още може да се преговаря.
  10. Притеснява ме и факта, че колата може би се кара с минимално гориво както е на снимките, което е рисково според мен за ГНП-то ако е било системно това.
  11. Не зная колеги, но това според вас трябва ли да се взима под голямо внимание при избора на автомобил от частно лице? Да допуснем, че човека може да не е много голям приятел с мобилната и интернет техника. Като се чухме се извини за това, че колата е мръсна не е измита по време на снимките. От вътре ми изглежда в добро и запазено състояние. Ако един човек не си поддържа колата това би трябвало от интериора и екстериора да личи също? Макар и това пак не е гаранция, но никъде не може да се съди по външния вид, крайното състояние на автомобила, затова се интересувам как е възможно да се разбере състоянието на мотора и скоростната кутия и може ли да се вярва на сто процента на сервизите дори и оторизираните? Качвам снимки от предната обява пусната няколко дни преди тази на 13 000лв
  12. Здравейте хора, харесах си много едно А6 3.0 TDI Quattro, но ме притеснява това, че за този вид който има цената ми се струва ниска и си мисля да не да има някакъв проблем, дали с дюзи дали със скоростна и т.н. бихте ли ми казали как мога да разбера на огледа дали има някакъв проблем колата, понеже за понеделник имам уговорка със собственика Благодаря ви предварително! Може да видите обявата тук
×
×
  • Create New...