Jump to content

Ирина

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Персонална информация

  • Пол
    Жена
  • Локация
    Burgas

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Ирина's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря за изчерпателния отговор
  2. Колеги ,привет.Сигурно темата е коментирана ,за което се извинявам,но мога ли да получа помощ,относно какъв акумулатор е подходящ за моето Ауди А4 1.9tdi 2004 година (131 коня) . Бих се радвала на мнение от колегите тук ,защото като жена ,признавам си ,че не разбирам нищо !
  3. Ирина

    Помощ esp/abs

    Благодаря ви на всички най-вероятно ще е кормилната спирала . Пробвах със завъртане на волана ,но не помогна и това Да сме живи и здрави,всичко друго се нарежда
  4. Ирина

    Помощ esp/abs

    Благодаря ви ще направя реглаж и ще търся майстор ,който да разбира
  5. Ирина

    Помощ esp/abs

    Каква диагностика трябва да бъде направена ?
  6. Ирина

    Помощ esp/abs

    На мен ми свети ESP от три дни и не изгася .... и грешката за "ъгъл на волан" не може да бъде изтрита ще полудеяяяя аз съм от тези шофьори,които искат всичко да им е наред ,а точно сега никой не ми казва какво му е на автомобила .Други грешки нямаше при диагностиката .
  7. Ирина

    Помощ esp/abs

    А ако направя реглаж на предницата ,дали има шанс да се оправи ?
  8. Ирина

    Помощ esp/abs

    Аз нищо не разбирам ( признавам си ) ,затова и попитах тук,дали някой е имал подобен проблем.Миналата година момчето,което се грижеше за колата реши,че ESP се е включило,защото гумата ми е била мека и налягането не е било Ок.Но сега гумите са нови и не би трябвало да е от тях .Просто стана супер странно,че светна точно след смяната на гумите.
  9. Ирина

    Помощ esp/abs

    Здравейте симпатяги.Имам казус ,моля ви помагайте.Купих си чисто нови 4 летни гуми миналата седмица. 20 минути след монтажа ми светна тракшън (ESP) иконата на таблото,след 5 метра и ABS ( той си светва и изгася,когато поиска).Закачиха ми колата на компютър и дава грешка на "ъгъл на волан" ,която не може да се изтрие .Казусът ми е следният .За смяна ли е някой датчик или какво ??? Миналата година когато сменях гуми пак го направи това изпълнение,но ми смениха един вентил на предна гума и оттогава една година проблеми нямах до сега.Колата ми е Ауди а4 1.9 2005 година . Благодаря ви предварително .
  10. Ирина

    Музика

    Добре,благодаря много на всички хубав ден ви желая
  11. Ирина

    Музика

    Очертава ми се ходене в София до дни,така че няма да е излишно,да знам къде могат да ми помогнат Би ли ми дал адрес
  12. Ирина

    Музика

    Благодаря ви много за бързия отговор! А можете ли да ми препоръчате човек/място ,където може да ми бъде монтиран такъв дигитален музикален чейнджър в град Бургас?!? Защото вчера ,където и да бях пратена от приятели,не получих адекватен отговор ,нито решение.Сигурно защото съм жена и си признавам,че съм от онези 99% ,които нищо не разбират от коли,а самл въртим "геврека" ,както казва баща ми
  13. Ирина

    Музика

    Здравейте ! Нова съм тук ,така че моля предварително да бъда извинена,ако питането ми ,е вече обсъждано! Преди 3 дни си купих Ауди А4 комби 2004 tdi .Още съм в еуфория и нищо не ми е ясно ,а и все пак съм жена ,от онези русите Имам нужда от помощ ,относно музиката в колата .Та тя си е фабричната ,нищо не е сменяно.Когато купувах колата ми бе "гарантирано" ,че оригиналното cd има usb ,но след проверка от моя страна ,в 3 Авто музикални сервиза ,ми казаха ,че моделът не подържа aux ,нито usb .Нямам и чейнджър Та ви моля ,ако някой знае начин как мога се сдобия с usb в колата,да ми помогне .Не желая да демонтирам оригиналното cd и да си разваля удоволствието от красивото табло ,за да си сложа каквото и да е от магазина с USB port ,не само че ще загубя бързия достъп от волана ,ами и колата вече няма да е същата симпатяга Имам оригинален усилвател в багажника ,ако тази информация би ви помогнала Благодаря предварително ,дано някой ми помогне
×
×
  • Create New...