Jump to content

disasterr

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди

Персонална информация

  • Локация
    Стара Загора

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

disasterr's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, Изгоря ми комфорт модула на на 2.5 tdi 163 к.с. 2003г. Въпроса ми е заменяеми ли са комфорт модулите между различните двигатели? Както и между дизел и бензин? Благодаря предварително!
  2. Благодаря колега, Утре ще ти се обядя
  3. Благодаря колега. Разпитвам два дни и ако не е модул, ще минавам към ръчна. Около 1000 лв ще излезе с труд и нов съедител и темата кутия я приключвам. Говорих и с Коко Автоматика и с още 3 сервиза и едни момчета във Варна. Един не каза да я ремонтирам... хах. И все пак ако реша да мина на ръчка какви части да търся от донора. Аз се сещам за: кутия, маховик, педали, лост с периферията, нов съединител. Пропускам ли нещо?
  4. Благодаря за съвета колега! Казаха ми за управлението на автомата, да. Къде се намира и по точно как се стига до него?Предполагам, че няма как да бръкна и да го сваля?
  5. Да, претрисаше от известно време при връщане на предавките. Вчера на снега и подадох повече газ, за да изляза от подземния гараж, защото беше заледено и автомата заби. Според мен е забил на позиция между R и P, защото лоста се мести и позицийте светят и се сменят на дисплея, но кутията не реагира. Единствено, при запалване прави леко придърпване напред или назад (според предавката) и това е. Обмислям ръчна, защото не съм чул една добра приказка за този мултитроник.
  6. Здравейте, Мултитроника на b6 2004 кабрио се предаде днес. Вмомента се ориентирам, кое би било най доброто дългосрочно решение. Не искам да я продавам. Доколкото знам (от два сервиза за автоматични скорости) този точно мултитроник не е читав по рождение. Освен това втора употреба, не знам на какъв ще попадна. Мога ли да мина на ръчна? Какви модули трябва да сменям и тн? Всякаква информация би била полезна. Благодаря предварително!
  7. Здравейте, От близо месец, не мога да вляза в Suspension менюто. При натискане на бутона CAR не се случва нищо. Възможно ли е да е изгоряла платка? Благодаря предварително
  8. Джантите могат да бъдат видени в обяват. https://www.olx.bg/ad/originalni-dzhanti-za-audi-18-ID6o7Tm.html#35d4b49c2e Цена 400 лв. Тел: 0877 007501 Възможен коментар при сериозен интерес.
  9. Здравейте, как се освобождава скоростната кутия на d3 4.2i защото изгоря модула за запалването и колата трябва да се качи на репатрак. Благодаря предварително!
  10. disasterr

    CD unreadable?

    Благодаря за информацията колега, че като гледам в тоя форум не са мн активни. Ще пробвам.
  11. disasterr

    CD unreadable?

    Здравейте, Като вкарам диска в changer-a, на който и слот да е ми изписва CD unreadable. Имате ли някакви предположения. Прочетох в една тема, че човека си ресетнал настройките на changer-а и се оправило. Моля, ако имате някакви предположения как да го оправя, пишете
  12. Нов съм във вашия форум така че първо здравейте След 4 години на БМВ (730d 2002), реших да сменя марката и съм се насочил към A8 4.2i D3 (2004-2005). Изчетох доста теми в този раздел, и придобивам някаква представа за модела, но бих искал малко по синтезирана информация от собственици. Става въпрос за следните точки: 1/ Детски болести и често срещани проблеми за модела 2/ Добри сервизи в София. 3/ Всякакъв тип информация, която смятате, че ще е полезна. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...