Jump to content

kortsi

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    tt

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

kortsi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. kortsi

    audi tt 8j rear light problem

    Точно по това видео работих,грешка няма, възстанових оригиналното състояние- пак същото =само десните стоп и габарит не работят Крушките са здрави и двете им жички, работят, а в купето какво имаш предвид= до вратата на таблото ли?
  2. kortsi

    audi tt 8j rear light problem

    Задните фарове не са във вратата на багажника, плюс 12 В не идват към буксата, имам усещането,че е бушон, но не намирам бушони за светлините. Има една кутия при мотора вляво и една на таблото вляво до вратата, но там не намирам за светлини. Да няма някъде другаде бушони?
  3. kortsi

    audi tt 8j rear light problem

    Колеги, помагайте!. Аудито е 2007 г., 3,2, 250 коня. Изписваше грешка Right rear light.Направих нова заземка-нов кабел от минусовата шина дъм купето, защото клемата беше много клеясала точно там. Спряха да "прескачат" мигачите, но изписа Right rear break и в момента не светят само левите габарити и стопове/ те са две крушки с по две жички/.Бушон не намирам за това, имате ли идеи?
  4. колеги, не свети бялата светлина, крушка и бушон здрави, къде да търся включвателя за заден ход? 12V не стигат до крушката.
×
×
  • Create New...