Jump to content

7Vinkelz7

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    +++

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    SL

Последни посетители

740 профилни разглеждания

7Vinkelz7's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Волана е леко на една страна.. като се замисля възможно е да е свалян и да не е сложен правилно
  2. Здравейте колеги, колата ми е 4.2 БФМ, ще ви изредя проблемите които има и се надявам някой да може да ми помогне. 1.Както карам и от нищото светва АБС и тракшъна и ми ги изписва тези тъпотии на таблото заедно с headlight range control defective.На диагностика дава АБС модул дефектен и дотам но ме съмнява тези всичките неща да са свързани с абс модула..Гася колата паля пак и вс изчезва и така докато не реши пак да ги набие след известно време. 2.Има влага в купето след дъжд в шофьорските крака килима става влажен и отзад зад шофьора, и друото което ме шокира вчера пак след дъжд завивам надясно с газта до ламарината и буквално ми се изсипа вода върху краката и дойде откъм централната конзола над педалите.. останах потресен направо - отворих капака кьорих се там не видях дренажите явно са под сервото но нямаше никаква вода.Утре започвам чистене на дренажите на люка, стария собственик каза че е текъл и заради това е сменил копчетата (конзолата) доло с нови и е дал сумалак пари.Сега не тече но искам да ги изчистя не са голяма философия.Другаде къде има дренажи и къде да търся проблема с тая вода в купето преди да боядисам колата червена и да я направя пожарна/водоноска тн. Общо взето това е най-належащо останалите проблеми са тъпотий разни модулчета тн..А, и компонент протекшън на аудио системата имам и не работят половината колони за черешка на тортата
  3. Благодаря колега, а за стоповете същите ли са кабелите?Също за таблото от S8 има ли преправяне на букси?
  4. Колеги здравейте, въпроса ми е следния, А8 Д3 преди фейс за да се премине към S8 предница освен броня, преден капак и фарове сменят ли се калниците също? Някъде ми бяха казали, че само фейс капак и броня даже без фаровете ставало..Ако може някой да поясни малко..?
  5. Здравейте колеги, карам А6 1.8Т 1997 и от известно време имам следния проблем, При шофиране с скорост над 70-80 км, от към шофьорската врата се чува ужасен шум, все едно на леко свален прозорец. Прозорците са наред, уплътняват се добре, уплътненията на вратата също изглеждат перфектно, но като карам се чува шума от пътя и вятъра свири, сякаш карам на полу-отворена врата. Дугото нещо, което ми прави впечатление, е че при отваряне на шофьорската врата (само при нея) самата брава не ''щраква'' а дръжката се движи спокойно, чак като я вдигна до горе вратата се отваря, но без никакъв звук. Все едно вратата е отворена и аз я издърпвам за дръжката, толкова свободно се отваря.Затваря се нормално, заключва се както си му е реда, но в сравнение с останалите врати се усеща доста по-различно.Някой от Вас да се е сблъсквал с подобен проблем?
  6. На технополис в Славейков има кар аудио сервиз. На технополис в Славейков има кар аудио сервиз.
  7. Здравей колега, предна броня и решетка от S4 Б5 цена? изобщо какво е останало от S4 B5
  8. Здравейте, колеги! Първо се извинявам ако темата ми е на неправилното място, четох доста в форума, но не намерих нещо, свързано с моят въпрос. Та, става въпрос за следната ситуация: Наскоро закупих Ауди А4 1.8Т Куатро Б5 1997 АЕБ, страхотна кола, която исках от години.Имам няколко приятеля с същите двигатели и вчера спорихме за нещо - а именно, че след работа на двигателя, като отворя капачката за наливане на масло, и се долавя миризма на масло(нормално) но и на бензин.На мен и още 3 познати с АЕБ си миришат еднакво (леко лъхат на бензин), но на друго момче с АЕБ и един с АJL не им миришат изобщо.Спорим дали това е нормално, и накрая се консултирахме с един мой познат (монтьор), и човека каза, че ВАГ групата много коли с различни мотори го имат този ''проблем''.Можело да е защото се кара на къси растояния колата(така е в моя случай карам главно градско + нямам ГИ, колата се кара само на бензин), и ако след каране на дълги растояния го има това, най-много някоя дюза издаваща багажа.Какво е вашето мнение по въпроса и вашите коли миришат ли на бензин от капачката?
×
×
  • Create New...