Jump to content

BoSabumNimm

Members
  • Мнения

    169
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Контакти

  • ICQ
    46601328

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

1602 профилни разглеждания

BoSabumNimm's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. BoSabumNimm

    audi.bg

    по-скоро са се презастраховали против случки тип madonna.com ;-). Не се радвайто прибързано :roll: Кой ще плаща? А всъщност кой плаща? :roll:
  2. BoSabumNimm

    Iskam da si vzema A3 TDI

    http://www.tdiclub.com/TDIFAQ/index.html
  3. Ако палиш трудно на газ недей да бързаш. Иначе, можеш да махнеш резервоара и да забравиш за него.. Познавам един (мисля че с Алфа) който така е направил и няма грижи. Вече има и тефлонови мембрани за изпарители и карането на газ при студен мотор не е проблем, само трябва да оправиш паленето. Друг е въпроса, че при тези цени на горивата карането на газ не е кой знае каква далавера.. Успех!
  4. Почти 100% е така. Настройваш - натискаш и задържаш бутона с цифрата докато почне да мига/спре да мига/изпиука или квото и да е..
  5. Тоя със синята престилка (като продавач в квартален плод зеленчук през 80-те) мооооооого ЗЛЕ!
  6. Всичко най-весело и повече усмивки! :snowman: :snowman: :tannenbaum: :snowman: :santaclaus: :snowman: :snowman: :tannenbaum: :snowman:
  7. BoSabumNimm

    A4 1,8T Quattro?

    Аз лично се убедих в способностите и коректността му. На много места правят компютърна диагностика, но Мишо изцежда и последния бит информация от ЕКУ-то.. Не знам какво повече ще направят в специализиран Турбо-сервиз, но не бих им се доверил на 100%. Комбинацията от двете диагностики може би е най-доброто решение. ОФФТОПИК:lampard, не ти виждам аватара..
  8. Разрешено е само в Купува/Продава и в този форум .. защото ако някой неможе да се логне да може да го напише тук Измислено е значи. Прав си.
  9. BoSabumNimm

    A4 1,8T Quattro?

    Първо там! Задължително!
  10. Идеята не е лоша, но не съм чул до сега да е осъществена.
  11. Съжалявам за случилото се.. Ще се опитам да ти помогна с изчукването и боята.. Лошото е, че момчетата са чак в Петърч и имат доста работа..
×
×
  • Create New...