Jump to content

stavanger

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    ne kara

Персонална информация

  • Локация
    burgas

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

stavanger's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря на всички писали в темата,"noX "по специално на теб като собственик на такава кола.Тъй като знам че вероятността няма да е малка веригите да са за подмяна,трябва да взема тези 3000лв в предвид,понеже след евентуалното и закупуване,това като проблем не искам да съществува.Впрочем имаш ли разход на масло?? това е нещото което мен много ме дразни в един двигател.Газ е много вероятно да не и слагам понеже си имам мое си мнение срещу това,ще гледам такава при която липсва газова уредба,пишеш че на газ разхода е 14-16/100км,значи ли че на бензин ще е 14-15/100км за градски условия??И още един въпрос,какво му е на автомата(мултитроник нали),защо е проблемен?? и при този двигател с малко HM сравнен с много по мощните агрегати на Ауди.
  2. Лошо,и от извора не мога да получа информация.
  3. Здравейте първи пост тук от мен.Правя си проучване за гореспоменатия модел на Ауди и тъй като не намерих много инфо реших да попитам уважаемите собственици на марката АУДИ.До тук разбрах 1 че в сравнение с 3.2 FSI е като спъната,но постига същия разход на гориво 2 да се избягва ск.кутия мултитроник понеже е ненадеждна.Повече не можах да разбера и затова ще си задам въпросите. 1-надежден двигател ли е 2.4 2-слави ли се като"маслояд"(нещо което определено ще ме откаже) 3-агренажни вериги колко са на брой и каква е приблизителната сума за операцията по подмяната им,заедно с зъб.колелета,обтегачи,успокоители и прочие(за да го имам впредвид). 4-къде в гр.Бургас има сервиз в който наистина ще свършат качествена работа. ПС на този етап започвам да гледам нетурбинирана атмосферна бензинова кола,с дизелите смятам да приключвам така че интересът ми към тях е нулев.Ще съм благодарен на собствениците на А6 2,4 ако споделят опит и мнение.
×
×
  • Create New...