Jump to content

mupo30

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 4F

Последни посетители

566 профилни разглеждания

mupo30's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Изчистих грешките. За фара вече не вади съобщение. Сега ще покарам 2-3 дни и ще видя пак какви грешки ще изкара. Мъртвата точка понякога работи, понякога не. Може и нещо по буксите да е.
  2. Колеги, моля ви някой да погледне лог-а от програмата и да ми каже какъв може да е проблема. Колата е 2.0 тди комби. Не работи асистента за мъртва точка и след смяна на десния фар ми изкарва грешка Headlight range control defective. Гледам обаче, че има доста повече грешки и почти всички са свързани с някакъв Under-Voltage. Благодаря предварително!
  3. Аз тази заглеждам, но нямам време сега да ходя до София.Някой да каже нещо за нея? https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11503655122840389 Колега, ако имаш време може да я погледнеш, само дето е над бюджета ти.
  4. Сигурен съм, че куатрото е по-добре. Но за момента няма читави такива. Или са на много върховни цени. Аз търся по-нова и на по-малко километри. Ще чакаме колегата да каже впечатление от тази в темата. На каолите от автокъщите единственото, което ме притеснява е, че има голяма вероятност колата да е блъскана.
  5. @petrishki Какво му е на този двигател? Че и аз съм се насочил към такъв автомобил. Не съм фен на много бързите коли. Чудя се дали е достатъчно динамичен. Сега карам 115 кс и ми е добре, но и колата е по-малка.
  6. И със смяна на позицията не се оправя. Но все още не намирам време да отварям или да я закарам на сервиз. Като има някакъв резултат ще пиша.
  7. Има теми по доста форуми, но повечето са за проблеми в окачването на колата.Както и да е....мен днес не ми остана време да разглобявам.Ако се замотам още 2-3 дена и ще я закарам на майстор.Така или иначе не съм от най-големите майстори.Ще пиша като има развитие.Някой да има схемата на разглобяване?
  8. Да, проблема може би е механичен.Интересното е, че е само при завиване на дясно.Корите могат ли да се разглобят без да се вади волана?Че май нямам необходимият инструмент за волана.Ще търся утре.
  9. Закачана е, нищо нямаше.
  10. Здравейте колеги, на А3-ката на жена ми има странен проблем.Появи се едно пукане или чаткане в колоната на волана.Чува се само при завъртане на волана на дясно и то не всеки път.Сега гледам някакви схеми на волана и колоната.Утре мисля да го разглобявам.На някой случвало ли се е нещо такова?Или да ми кажете от какво точно може да е,или какво да гледам като разглобя.Не съм отварял до сега тази колона и нямам никаква идея какво може да е.И някаква схема ако може.Лек ден.
  11. Здравейте, търся аирбек за А3 8РА, трилъчев, капачка за задната чистачка и оригиналните крик и ключ за гумите.
×
×
  • Create New...