Jump to content

brok

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А6 С4 Авант

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Стара Загора

Контакти

  • Skype
    sperza

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

brok's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. в самата помпа е клапана,за остатъчното налягане...
  2. brok

    Не пали на бензин!

    резултата е следния,вече през деня нямам никакви проблеми с паленето,но след престой от 24 часа,не пали.Явно дюзите не държат налягане,но интересното е ,че работи перфектно на бензин,равномерно и на тих режим и когато я карам.
  3. brok

    Не пали на бензин!

    Понеделник,ще стане ясно,като сменя помпата,дали е причината тя ,или дюзите!Макар че като я карам на бензин си върви перфектно,няма пушеци,няма колебливо работа на двигателя.....
  4. brok

    Не пали на бензин!

    точно такъв сложих,и има няма 10х.км ми се изпорти,той явно е за по ниско налягане,отворих го и вътре е една нежна пружинка,която не смееш да докоснеш за да не се сгъне,и една гумена менбранка,колкото една стотинка...това е ,този не става....трябва някой със съчма и пружина...
  5. brok

    Не пали на бензин!

    да,така се оказа,това е клапан обиращ пулсациите на помпата,а не възвратен клапан,но поне разбрах вече къде е точно проблема ,а той е в самата помпа, а именно че в нея има клапан/съчма/която не позволява да се връща горивото в резервоара...
  6. brok

    Не пали на бензин!

    и този клапан ли е проблема,намира се във резервоара в едно с поплавъка,каква му е ролята и как може да се провери дали е читав или не?
  7. в наличност са,съжалявам сега виждам че си писал..
  8. brok

    Не пали на бензин!

    Здравейте колеги,с клапана за 10 лева бях до тук,сдаде багажа,не издържа на налягането,за 10х.км и се скапа. Споделете ако някой е с по читав клапан!
  9. 4 бр зимни гуми на един сезон 175/70/14 +джанти + ориг тасове за 200 лв. може и поотделно зим гуми-140лв. джанти метални-60 лв. тасове-50лв.
  10. brok

    Не пали на бензин!

    клапан за 10 лева,поставя се между бенз.помпа и горивния филтър,и готовоооо,ако знаеш колко майстори се изказаха от типа на "хм ,мъртвец да съживяваш" е съживих го ,и е ок!
  11. brok

    Не пали на бензин!

    Благодаря!
  12. brok

    Не пали на бензин!

    Проблема ,решен :-)
  13. Колега,смени си и долната помпа и нямаш грижи,течността я върти,няма теч,но педала ти потъва!
  14. brok

    Не пали на бензин!

    Здравейте,колеги!Колата е А6 2000 кубика 16 клапана,бензин.Модел 1994г. Имам следния проблем,никога не мога да я стартирам на бензин,паля я на газ.Когато е в движение и прехвърля на бензин ,колата е на скорост изминава около 100 -150м,без да подавам газ, и заработва на бензин,мисля си че и пада горивото,но не зная къде да търся проблема.Мерил съм налягането на помпата дава 6 бара,ако някой е имал такъв проблем....нека пише,ще съм благодарен.
×
×
  • Create New...