Jump to content

xenix

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a6 3.0 tdi 4f

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

xenix's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Петарик ти си велик, благодаря ти много! Ти занимаваш ли се да дойда при теб?
  2. Petarik благодаря ти! А може ли да се прибирам в Бг с нея и какъв е ремонта на този проблем?
  3. Мися че да, и натискаше газта. Да пробвам ли да изляза на магистралата да я натисна малко?
  4. Казаха ми че нищо и няма, закачиха я на компютър, гледаха по двигателя ,нищо, капака който покрива мотора има изгоряло малко на едно място и това е. Да сам ходил пак ако има нещо. Сега не знам дали да тръгвам нея, имам 2000 км. до БГ
  5. Ок благодаря ще пиша след сервиза
  6. Извинявай не разбирам, ако се окаже че е това, означава ли че е голям проблем
  7. Не няма теч от никаде, всичко което си писал проверих. Един приятел днес ми каза че там на това място имало маркуч за чистачките който бил с реотани и те правили такива проблеми. Сутринта ще я карам в сервиз, нямам избор понеделник съм на предоперативни прегледи в БГ.
  8. Хора, помогнете Автоматик
  9. Пуши под кутиата за антифриз. На таблото нищо не свети, върви нормално, пушека мирише на изгоряло. Колата е автоматик. Пробвах на място без климатик като мислих ако е от него да карам до БГ без него и там да я видят
  10. Здравейте, извън бг съм имам нужда от вашата помощ. Снощи пътувах на магистралата и карах бързо наложително ,на 240 км.ч усетих мирис на изгоряло, появи се дим под капака точно пред шофьорското място, намалих димът и мириса изчезнаха. Тази сутрин на бавно каране пак стана така.
×
×
  • Create New...