Jump to content

Ani85

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А3 1.8Т

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Ani85's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ако има значение за кабела кода на модула е 217C,а не 219C.
  2. Колеги,пак съм аз-Kstoichev.Просто пиша от профила на жена ми.Темата продължава.Оказа се че моя модул си работи,проблема ми е следния че кабела от единия край който отива в самия модул е с голяма пинова букса-установи се че някое пинче не дава хубав контакт и от там ми идват всички мъки.Въпроса ми е следния,този кабел цял ли е?или са два отделни.Тоест единия край отива зад гумата и там е малка букса с две крачета,а другия край отива горе в модула.Там където влиза в модула е голямата букса която много трудно щраква по принцип.Сега си търся направо целия кабел с буксите-помагайте.Ако има значение,кода на модула ми е 219C.
  3. Хайде де,никой ли не е имал проблем с Айбиеса?От къде мога да си го намеря този кабел?
  4. Колеги, трябва ми спешно кабела с буксите за Айбиеса. Само незнам дали е цял кабел, или са два отделни. Единия край на кабела влиза горе в модула на Айбиеса,а другия край отива зад предна лява гума.Края който е зад гумата е с една малка буксичка с две крачета ако не се лъжа, а на другия край който отива горе в модула е пинова голяма букса. Помагайте колеги, проблема ми е че някое пинче не ми дава хубав контакт и ми светва Айбиеса някой път. Не е винаги но го прави често. Мислехме че ми е отишъл моя модул, но се оказа че си ми работи моя. Смених и датчика на Айбиеса, но и това не е проблема. Оказа се че буксата която влиза в модула ми прави парчета. Някой път като я извадим и я наместим както трябва няма проблеми, но след около десетина дена и пак ми светва. И така няколко пъти. Даже сме я пръскали и с контактен спрей, но същата работа. Кара 10-15 дена и пак светва. На диагностиката си излиза че няма връзка с преден ляв. Като разместим буксата, изтриваме грешката,но като светне пак след време пак я показва същата грешка. А иначе когато не свети Айбиеса, не я показва тази грешка. За това ви моля за помощ. От къде да си го купя този кабел, и дали е цял. Модулът си ми работи, сложихме нов датчик, искам да си сменя и кабела с буксите, защото това излиза че прави белята. Благодаря ви предварително.
  5. Здравейте колеги,решила съм да си слагам газ на Аудито(А3,1.8Т,150к.с.99г.)Спряла съм се на две марки-1.БРЦ,2.РОМАНО.Нека някой който има същия автомобил,и абсолютно същия мотор,и си е сложил газ да сподели как е като цяло.Специално за този мотор ми казаха-ако слагаш газ,трябва да е хубав ГИ,и газаджията да е добър за да ми я направи както трябва.За да нямам ядове после.От тази гледна точка съм се спряла на тези две марки.Очаквам малко инфо от ваша страна.Благодаря ви предварително.
×
×
  • Create New...