Jump to content

dimitartulev

Members
  • Мнения

    57
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi Q7

Персонална информация

  • Локация
    asenovgrad

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

dimitartulev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. dimitartulev

    Не иска да запали

    Изписа ми ниско налягане и проблем с клапана на налягане на горивото но не успях да кача снимките от диагностиката.Благодаря Веско ,ако го прави често този проблем ще трябва да се смени този клапан.
  2. dimitartulev

    Не иска да запали

    Здравейте колеги,проблема при мен е следния.Колата от няколко дена пали когато си иска.Преди два дена жена ми караше колата и я паркира на паркинга ,аз взимам ключа и отивам,въртя стартера върти около 3 или 4 сек. и спира и така няколко пъти и не запали.След 1 час опитвам пак стартера върти до като не го спра с ключа но не иска пак да запали.След още един час опитвам пак и колата запали.Не исписва нищо на дисплея.Имам диагностика делфи и утре ще проверя за грешки но мисля че няма да има такива и си мисля че проблема е в клемите на контактния ключ.Как мислите ?благодаря ви предварително.
  3. Колега чети по горе какво съм написал а именно че предърпва при смяна на скоростите а не по време на движение с една определена предавка и затова съм сигурен че е от скоростната кутия а не от двигателя. Придърпва само при смяна от втора към трета и това доказва че не е двигателя.Но важното е че се оправи и сега е ок.
  4. Не колега няма сходство.Придърпването не е от неравномерна работа на двигателя а от скоростната кутия.Двигателя работи перфектно.Мой приятел имаше същия проблем и в Порше Пловдив му я направиха като му свалиха скоростната кутия и смениха нещо скъпо вътре но не разбрах какво точно но ремонта му излезе две хиляди лева.Но между другото моята се оправи сама за сега .Ходих два пъти до София и нито веднъж не го е направила но и много градско в Пловдив.Всичко е въпрос на време.
  5. Какво стана какво излезе
  6. Да трябва но първо когато е студено и тя не работи провери връзките на модула
  7. В багажника в дясно се намира модула на камерата .Провери куплунга изключи и включи може да няма хубав контакт.Същото се отнася и за камерата. В модула влиза оптичен кабел провери да не е повреден или прегънат същото се отнася и за камерата.
  8. Здравейте колеги,от известно време при смяна от втора към трета ми предърпва но не винаги на какво се дължи това.Кю 7 е колата.
  9. Може проблема да е в стартера.Износени втулки не върти правилно в център и черпи много ток и няма мощност.
  10. dimitartulev

    MMI 2G DVD Map update

    Пробвай с този https://uptobox.com/z9ba10l7cvqj
  11. dimitartulev

    MMI 2G DVD Map update

    Здравейте колеги.На мен ми даваше същата грешка и теглих няколко пъти но не става и не става.Но в крайна сметка успях да създам диск който тръгна.Проблема е в това че версията на WIN RAR е стара и не може да разархивира файловете.Изтеглих и инсталирах WIN RAR най новата версия последна 2018 г. и разархивирах с нея и проблема е решен.Ето и линк от къде да изтеглите https://winrar.bg.downloadastro.com/.Благодаря на всички ви които споделихте опита си.
  12. Не си сгрешил никъде правилно си ме опътил защото преведах оригиналната книжка и там пише същото но не става.Ако не бях превел оригиналната книжка щях да си мисля че колата понеже е 2006 год. и не поддържа скачащ код но в книжката е описано точно това което е и в клипа но наистина контактния ключ може да е причина утре пак ще опитам.Много лесно мога да вържа успоредно с новия и стария модул на вратата и ще обуча с фиксирания код но сигурноста е по малка но и това е вариант.
  13. Ключа е на контакт без да работи двигателя
  14. Разбрах те добре колега и днес много си играх но нищо не направих.Преди около три години обучих колата и модула беше с фиксиран код вратата работеше до момента в който едното дистанционно дефектира и се наложи смяна на модула от фирма в Пловдив.Поставиха модул със скачащ код и обучиха две дистанционни.Докато беше със стария модул бях сложил дистанционно триканално китайско с фиксиран код което светкаше двете лампи по отделно и с него обучих втора и трета позиция а с първата отварях вратата.В момента какво правя.Натискам бутон 1 и 3 за около 20 сек.и диода започва да мига това означава че изтривам всичко.След това натискам бутон едно който искам да обуча и диода почва да мига тогава отивам пред колата натискам бутона на дистанционното и след около 10 сек. мигачите премигват три пъти това значи че е запаметен кода.Влизам в колата и натискам бутон 1 да видя как мига и мигането е като фиксиран код но вратата не се движи а по принцип трябва да премига много бързо за две сек. ако кода е скачащ и тогава да се направи допълнителна настройка.Отивам със стълба на модула на вратата натискам бутона той е само един и веднага отивам в колата натискам три пъти по около две сек. но нищо не се случва .На след това забелязвам че при натискане на бутон едно модула реагира като светва диод но не движи вратата и това е в чудо се видях ако отидо в Порше Пловдив дали могат да я обучат.
×
×
  • Create New...