Jump to content

DANI_SAVOV

Members
  • Мнения

    185
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно DANI_SAVOV

  • Рожден ден 1.10.1971

Друго

  • Kaра
    AUDI A2 1.4TDI

Контакти

  • AIM
    DANI-SAVOV
  • ICQ
    142196438

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

2011 профилни разглеждания

DANI_SAVOV's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. DANI_SAVOV

    ASR, ABS AUDI A2

    Във връзка с светването по време на движение на лампите на ASR-a и ABS-a и задеистване на спирачките. За улеснение на колегите и липсата на обяснение на въпросния проблем. Дефектира датчик 1J0907657A (за скорост на завиване), който се намира в средната конзола до педала на газта. Свалят се двата панела на централната конзола от към щофьра и пасажера (от там са контакторите). Ключ 10 тръбен и кръстата отверка. Около 30 мин. работа.
  2. Колежке проблема е в датчик той е за скорост на завиване и мери страничното натоварване по точно. (1J0907657A) или така наречения (G 202). Има ги втора ръка по около 70 - 90 лв. не е нужно да се взима нов. Намира се в централната конзола до педала за газта. Свалят се и от двете страни панелите защото контакторите са от към страната на пасажера. Капака се демонтира с 10 глухо ключе. Надявам се да съм бил полезен!
  3. Колега имам А2- 1.4 тди имах проблем със загрявнето. Смених термостата и готово. Няма никаква магия. Преди смяна - При задръстване загрява за отрицателно време при дълго няма отлепване. Класика за отворен термостат. Колата има фабрично печка за малкия кръг. Пуска се автоматично като падне под +6 С .
  4. това е ключа с дистанционното за което говорихме по телефона. На пощата съм ти писал телефона ми. Поздрави.
  5. Колега махни катализатора преди да си преебал турбото и газ пак с 200км.ч. На АУДИ дизелите са им манечки катакизаторите на 90 и110 к.с. и на около 260 000 - 320 000 задръстват и край с карането. Имал сам същия проблем.
  6. Сваля се решетката и едно г-образно желясо около ф-5 се натиска един палец които се намира над лостчето за заключване. Голяма врътня но трябва да се направи от някои който го е правил.
  7. - датчик за хода иглата на дюзата - датчик за оборотите на двигателя - разходомер на въздуха - датчик за височина /надморско равнище/ - датчик за температура на антифриза - датчик за температура на смукателния колектор - изключвател за педала на съединителя - датчик за положението на педала за газта - датчик за преместване на регулиращия плунжер Датчици и проблеми много!
  8. DANI_SAVOV

    Проблем с ABS

    Колега ако си правил някакъв ремонт свързан с избиване и чукане по ходовата част на предницата, просто датчика се е измъкмал леко от леглото. Просто с гуменио чукче или с дървената дръжка на чука леко го набиваш, ако се е измъкнал би трябвало да влезе навътре с около 2-3 мм. Успех.
  9. колега дай цена за дискове вентилирани и накладки с датчици за а4 б5 феислифт 2001г. благодаря!
  10. благодаря колега ще пробвам Весели празници!!!
  11. DANI_SAVOV

    турбина смяна

    не са съвместими моторите са различни!! Сложи чип и ще го направиш 115 к.с. Разхода малко ще ти падне.
×
×
  • Create New...