Jump to content

mitev6466

Members
  • Мнения

    55
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI TT

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

mitev6466's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги извинявам се за глупавия въпрос но никъде не открих нещо подобно. Това възможно ли е да свърши работа или не, защото цената е прилична в сравнения с densio и др. https://a.aliexpress.com/_mOJP1Cn
  2. Колеги търся гумени стелки за ауди а6 говорим за тези: Оферти може в темата или на л.с. Благодаря ви.
  3. Колеги моля ви за някакви предположения ..
  4. Колеги от днес когато настъпя малко повече колата забива и започва да се дави и да придърпва,това се получава долу горе около 4000 оборота, стрелката на оборотите започва да играе да влиза в критични а колата все едно е на свободна. При леко каране няма проблем сменя си скорости и всичко. Колата е на Газ мислех първо,че от там идва проблема но и на бензин е така. Не отчете и грешни при закачане на диагностика... Някакви идей или опит с подобно нещо. Съмнява ме да не е нещо скоростната кутия или съединител. От 7степенната е .
  5. Трябват ми двете предни външни лайсни на вратите или прагове нз точно как им е наименованието. Ето тези:
  6. mitev6466

    Малък въпрос

    Да това от снумката е за хидравлика, питам дали става за нашите 4ф.
  7. mitev6466

    Малък въпрос

    Колеги светна ми лампата на маслото а масло има.Поледнах, че на хидравликата е на минимум възможно ли е заради него да свети и какво е точно маслото за хидравликата? Или е датчик... Ето това масло имам става ли ?
  8. А цената в Порше каква е ?
  9. Благодаря ти за отговора колеа но немога да разбера кой е точно номера на оригинала и имат ли разлика? Моята е 2.4 BDW нз от 3.0 примерно има ли разлика?
  10. Колеги можете ли да ми кажете парт номера на тези клапи ?
  11. Нямам си идея.Можете ли да ми препоръчате някой в София или Пловдив но в четвъртък ще ходя натам и ми трябва за 1 ден ако е възможно да я погледне, а знам че е много трудно така,но все пак ако можете да ми препоръчате някой от форума да попитам.
  12. Колеги поблема ми е следния,при загрял автомобил от страничните духалки започва да духа много горещо от предните си духа студено.При диагностика установиха,че колата загрява над 100градуса(Макар че на таблото не го показва) и перките немогат да охладят добре,затова се бил спирал климатика и ми казаха,че най-вероятно има нещо подпушено.възможно ли е?Не го прави винаги става най-вече на дълъг път.Обясних им и за тези клапи,че доста колеги са имали проблем с тях но майстора не мисли,че от там идва проблема...Колаа е 2.4 ако има значение. Ще съм ви много благодарен ако помогнете по въпроса.
  13. Колеги миналата седмица ми го направи за пръв път мислех,че ще е и единствен, но вчера отнов се получи явно на по дълъг път става. Проблема е,че от централните духалки си духа студено а от страничните жега яко. И го прави разко по време на движение и дукато не изтине колата не се оправя. След като изтине и я запаля отново го няма проблема . Имате ли някаква идея или някакъв опит с подобен проблем ?
  14. Колеги навитата са супер, но много ми трябва карти на Украйна - Русия ? Североизточна Европа като цял. Благодаря предварително!
  15. Колеги може ли някой снимки кой панти точно става въпрос?
×
×
  • Create New...